Aorus 15P KC deneyimim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilemiyorum hocam yaparlar mı yapamazlar mı.
Arayıp bir konuşun isterseniz.

Eki Görüntüle 1529112

Bu yüzden sordum. Clevo diye biliyorum ben ama tabi farklı olabilir.

10. nesil itibari ile değil. Eski Aorus ve Aero modellerinin bazıları Clevo kasaydı. Yenilerin hiçbiri değil.
Hâlâ clevo kullandığı yeni modeller mevcut. O modeller Aorus ve Aero modellerinden ayrı olarak direkt Gigabyte adıyla satılıyor.
Gigabyte G5 KC gibi mesela.

Bilemiyorum hocam yaparlar mı yapamazlar mı?
Arayıp bir konuşun isterseniz.

Tamam hocam sağ olasınız aslında sorun kalmadı gibi bir şey sadece oyunda hızlı pil tüketiyor.

@osos11 hocam selam oyunlarımda artık kısma yok ama limitste yanıp sönme var bir sıkıntı olur mu bu arada oyuna sıklıkla droplar giriyor onu da söyleyim,
3 tane EDP other var sürekli yanıp sönüyor.

Son düzenleme:
Limits kısmında bende de sürekli sarı ve arada sırada kırmızı yanıp sönüyor ama kısma yapmıyor. Sürekli kırmızı yanmaya başladığı an kısmaya girmiş oluyor. Sıkıntı olmaz sanırım.
Drop işini bilmiyorum. Daha bu sabah kendi cihazımda %1 ve %0.1 FPS değerlerini RDR2,HZD ve Farcry6 oynarken takip ettim sizinle konuşmamaıza binaen. Bende anlık takılma vs hiç olmuyor.
Ben W10 kullanıyorum. Belki sebebi o olabilir. Sürücülerim güncel.

Windowsumdan olabilir 11 stabil değil sanırım ben %1 ve %0, 1 açtım ama aktif olmadı deneyemedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…