Aorus 15P KC deneyimim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım az önce Discord üzerinden arkadaşlık isteği yolladım.
Kabul ettim.

@osos11 hocam discordlarındaki adminler ile konuştum onlarda aynı şekilde bu sorunun farkında olduklarını belirttiler üst birime aktardılar umarım çözerler bu sorunu.

Son düzenleme:
@Singua
Kimle yazıştıysan etiketleyip biraz detay verdim. Çözüm olurlar mı bilmiyorum ama biz elimizden geleni yaptık.

@Singua
Kimle yazıştıysan etiketleyip biraz detay verdim. Çözüm olurlar mı bilmiyorum ama biz elimizden geleni yaptık.

Evet gördüm hocam. Umarım çözüm bulunur bu arada bir çözüm yolu söylediler bende 115+45 sorunsuz çalışıyor gibi.

Ne yapacakmışız? Ben okudum ama çözüm göremedim.

Bu iki ayarıda high performance yapınca 30 dakika kısma yaşamadım. 30 dakika sonrasında belki kısma yapar bugünde bu şekilde deneyeceğim dönüş yaparım.

Eki Görüntüle 1618125

Bu iki ayarıda high performance yapınca 30 dakika kısma yaşamadım. 30 dakika sonrasında belki kısma yapar bugünde bu şekilde deneyeceğim dönüş yaparım.

Sorununuz yazilimsaldi değil mi? 12. nesilin Control Center'ini denediniz mi? Benim boştaki yüksek GPU kullanımım ve genel olarak gereksiz yüksek güç tüketimim yeni nesili ile çözülmüştü. Eski nesil yani cihazima cikarilan Control Center'da 3500 RPM fan ve 50 derece sicakliklarda calisiyordu en ufak işlemde bile. Simdiyse minimum fanla 40 derece civarinda. Yazılım olarak bende bu tarz olumlu bir dönüt olduysa belki ufak bi' ihtimal sizde de kısma sorunu çözülür. Olaya fazla yüzeysel bakiyor olabilirim. Oyleyse kusruma bakmayin.

@osos11 rahatsizlik verdigim icin üzgünüm ancak sorum olacakti. Bugün Gigabyte'ı bakim için aradim ve yapabileceklerini ancak minimum 1 hafta surecegini soylediler. Fiyat sormayi da unutmusum. Siz ucretli mi ücretsiz mi olduğunu biliyor musunuz? Ve sizce daha önce bakim yapmamis biri de evde yapmali mi yoksa riske girmeyip ucret ne olursa olsun yollamali mi?

Son düzenleme:

Son nesil Control Center Windows 10 ile çalışmıyor veya ben çalıştıramadım. Control Center ile veya onsuz hatta özelleştirilmiş üçüncü parti bir Control Center ile denedim. Hiç biri çözüm olmadı. Sorun Control Center kaynaklı değil, daha derin. Kabaca anlatmak gerekirse, Control Center'ın ayarları uyguladığı birim ile alakalı.

Bakım ücretli mi, ücretli ise ne kadar, ne kadar zaman alır inanın hiç bilmiyorum. Ayrıca bakımdan tam olarak kastınız nedir? Termal macun yenileme ve fan temizliği gibi konularsa ben kendim evde yaptım. Eliniz biraz yatkın ve daha önceden deneyiminiz varsa rahat bir şekilde siz de yapabilirsiniz.
Bakım yaptırmak istiyorsanız şüphe duyduğunuz veya rahatsız olduğunuz bir durum olsa gerek. Tam olarak neden bakıma ihtiyaç duyduğunuzu düşünüyorsunuz?

Benim odam anlamsızca çok fazla tozlanıyor ve alttaki açıklıklar her ay beyaz bir renk alıyor silmek zorunda kalıyorum. İçini ise temızlenmeden geçen zamanda siz düşünün. Pek oyun oynayan biri değilim, sıcaklık konusunda sorun yaşamıyorum o yüzden. Ancak 6 ay olduğu için rutin bir şekilde dediğiniz gibi termal macun ve fan temizliği yapayım diyorum. Garanti dışı da kalmıyor anladığım kadarıyla.

Yakın zamanda denediyseniz Control Center'ın son sürümlerine engel atılmış sanırsam eski nesiller için. Size yazmıştım. Eski bir sürümünü indirerek kullanıyorum ve cihaz modeline kadar tanıyor. Ondan sonraki hiçbir 12. nesili cihazımda açılmıyor ve indirdikten sonra format atmadan çalışan sürümü indirecek olursam kararlılık ile alakalı sorunlar yaşıyoum. Tabii bu düzeldi mi bilmiyorum. Birkaç aydır denemedim tekrar.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…