Aorus 15P KC deneyimim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet, alt ızgara gerçekten tozlanabiliyor. Bende de beyaz oluyor sizin dediğiniz gibi.
Garanti konusundan emin değilim. Arka kapağı çıkarmak garanti dışı bırakmıyor ancak fanların ve soğutucu bloğun vidaları üzerinde de sökülüp sökülmediğini anlamak için siyah etiket var. Hoş, ben söktüm. Açıkcası çok da umrumda değildi.
Ciddi sıcaklık problemi yaşıyordum çözdüm. Sorun macundan kaynaklanıyordu. Siz sıcaklık sorunu yaşamıyorsanız bence pek gerekli değil bakım. Fanlar ve ızgaralar tıkanacak biçimde toz içindeyse o zaman yapılmalı tabi.

Arkadaşlar sessiz bir ayar verebilirmisiniz deep control için? kendim yapınca hata alıyorum hata vermeyip kullanan arkadaşlar varsa görsel bırakırmısınız? bu hatayı alıyorum.

60 dereceye kadar 0 fan hızı verirsen yüksek ihtimalle anında o ısıya ulaşacaktır. %20-30 fan hızlarına kadar zaten bir gürültü duymazsın. Değerleri sıfırın üzerine çek.

60 dereceye kadar 0 fan hızı verirsen yüksek ihtimalle anında o ısıya ulaşacaktır. %20-30 fan hızlarına kadar zaten bir gürültü duymazsın. Değerleri sıfırın üzerine çek.

Hocam 0 RPM iken 55 geçmiyor pek fakat uğraşmak istemediğimden quiet modda kullanacağım sağ olun yine de.

@Singua
Kendi yazılımı fan hızlarını %20 altına düşürmene izin vermiyor.
3.parti yazılımlar var. Ben kullanıyorum. Fan hızlarını istediğiniz gibi ayarlamanıza izin veriyor.

Açık kaynak kodlu bir yazılım. 15P XD ile çalıştığı yazılmış.
Program için sağ tarafta "Releases" kısmına girip biraz aşağıda 29.9MB boyundaki zip dosyasını indirmeniz ve kurmanız gerekli.

İnternet tarayıcı üzerinde bir web sitesi gibi çalışıyor. Kuramazsanız Discord üzerinden detaylıca yardımcı olurum.

Tamamdır teşekkürler bakacağım.

Bende legion 5 pro var. Sessiz orta performans die ayarı var ama. Sessize alsamda fan ilk zamanlar yavaşlıyordu şimdi bişi değişmio. fan hızlarını oynamaya izin vermio. Kendisiyle gelen yazılım berbat. Legionfancontrol die bişi buldum onla fan hızlarını ayarlama çalışıyorum. ama Stabil değil üstüne Mux ozelliğini kapatmam lazım. Saçma bi durum var.
Cesaret edip içini açıp hem toz temizliği hemde macun değişimi yapmak istiom ama cesaret edemedim. Bide yeni bişi çıkmış macun yerine, sıvı metal gibi ama sıvı değil, silikon bi kondaktor. Böle etiket gibi yapışıo. 40 derece üstüne çıkınca sıvıya dönüşüo.

Dediğiniz termal iletken malzeme PTM7950 veya 7958 olması lazım. Ben kendi Aorus 15G KC cihazıma uyguladım. Gayet başarılı. Lenovo Legion modellerinin bazılarında zaten fabirak çıkışlı o malzeme kullanılıyor. Sizin cihazınızda ne var bilmiyorum.
Benim yolladığım program herhangi bir ayarı bozmuyor veya kullanım dışı bırakmıyor. Zaten ayarları yapmak için yine kendi Control Center yazılımına bağlanıyor. Control Center olmadan çalışmıyor. Sadece ilk açılışta elle tekrar başlatmak gerekebiliyor bazen devreye girmesi için. Bu yazılım sadece Aorus dizüstüler için diğer marka ve modellerde muhtemelen çalışmaz.

Control Center'ı silmek gerekmiyor mu? İçerikte sildikten sonra klavye ışıklandırmasını tutmak için şuraya taşı gibi şeyler vardı da. Sadece yükle kullan şeklindeyse ben de yüklemek isterim. Programı kaldırmakta resmi yazılım olduğu için ufaktan meşagatli olabilir düşüncesi ile denememiştim.
Ayrıca Control Center'a bağlanıyor demiştiniz; ben 12. nesile ait Control Center'ı kullanıyorum. Sorun yaratır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…