Aorus 15P KC deneyimim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamamdır teşekkür ederim hocam müsait olunca dediğiniz gibi eski sürümünü kuracağım bende.
Kalıntısı mı ne kalıyorsa son sürümün defalarca denememe rağmen format atmadan ufak uyumsuzlukları (batarya süresi gibi) çözülmüyor. Eğer eski sürümü yükledikten sonra sorun yaşarsanız format attıktan sonra eski sürümü deneyebilirsiniz bu arada.

Anladım teşekkürler gerçekten. Aslında Revo Uninstaller ile çözülürmü acaba merak ettim. Zaten genelde şarjda iken kullanıyorum cihazı sorun olacağını sanmam. Teşekkür ederim

Sizdede fan çalışırken ıslık sesi geliyor mu. Başlarda bende gelmiyordu, gelmeye başladı. Bunu kesmenin yolu var mı.

Sizdede fan çalışırken ıslık sesi geliyor mu. Başlarda bende gelmiyordu, gelmeye başladı. Bunu kesmenin yolu var mı.
Bende de var. Aldıktan 3 hafta sonra oluştu. Büyük ihtimal fanların arasına toz girdi.

Evet. Geliyor. Ben çok detaylı bir temizlik yapmama rağmen gelmeye devam ediyor.
Toz ile alakalı bir durum olmayabilir belki.

Öncelikle iyi günler herkese.
12. neslin Control Center'ını kullanan arkadaşlar orijinal uygulama ile arasında işe yarar bir değişiklik var mı acaba ona göre bende kurmayı düşünüyorum da.
Bir de bende 3070'li G modeli var buna P modelin BIOS'unu yazsam GPU'nun Wat limitini arttırırmı.

12. neslin Control Center'ını kullanan arkadaşlar orijinal uygulama ile arasında işe yarar bir değişiklik var mı acaba ona göre bende kurmayı düşünüyorum da.

Pek fark yok. Fan modu daha stabil gibi. 11. nesil Control Center'i kullanıyordum fan hızı çok dalgalıydı stabilleşti gibi.

Bir de bende 3070'li g modeli var buna p modelin BIOS'unu yazsam GPU'nun wat limitini arttırırmı.

@osos11 hocam p modelinin BIOS'unu g modeline yazmıştı fakat önermem şu anki p modelinin BIOS'ları performans sorunlarıyla dolu. Ve de BIOS kilidi var yani değiştirmek isteseniz BIOS kilidini kaldırmayla uğraşırsınız bir de.

Kapat aç yapinca klavye renk ayari sifirlanmamasi (ben kullanirken 11.de sifirlaniyordu), FN+ESC tüm fan profilleri arasinda gezinme ve birkac extradan RGB ayari ile tamamen atanabilir renkler var fark olarak yanlış değilsem. Ve arkadasin da dedigi gibi daha stabil.

Öncelikle iyi günler herkese.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…