Aorus 15P KC deneyimim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Leonidas02 daha önce hiç kendim yapmadım. Servise mi götürmek gerekiyor hocam.

Aslinda basit duruyor yapmak ama ben zamanı geldiginde servise verip yaptiracagim. Aradığımda yaptiklarini soylemislerdi. Karar sizin, eliniz benim aksime yatkinsa kendinizde yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
@Singua hocam ne kdar oldu cihazı alalı ben 1 senedir herhangi bir temizlik vs yapmadım . Onla alakalı olabilir mi acaba ?
Alalı tam 10 ay oldu hocam. Hiçbir temizlik yapmadım, ilk aldığımda havalar sıcaktı 45-50 arası gidiyordu fakat hiç 60 görmedim. Havalar soğuduğu için 45'i geçmiyor. Macun değiştirmeniz gerekiyor.

Alalı tam 10 ay oldu hocam. Hiçbir temizlik yapmadım, ilk aldığımda havalar sıcaktı 45-50 arası gidiyordu fakat hiç 60 görmedim. Havalar soğuduğu için 45'i geçmiyor. Macun değiştirmeniz gerekiyor.
P kasanın daha büyük olması ve 11800H'ın nispeten daha düşük sıcaklıkta çalışması da etkili. Arkada çalışan programlarda anlık ısı artırabiliyor fan yetişemediği için. Sizin cihazınınız durumu gayet iyi, diğer arkadaşın cihazı da hafif bir bakımla daha iyi olur.

Tavsiyelerinize uyarak servise gidip bir genel bakim yaptıracağım. Gitmişken SSD de taktırayım diyorum. Umarım bu cızırtı olayı rahatsız etmez. Tavsiye edebileceğiniz bir model var mıdır?

Arkadaşlar iyi günler, laptop şarjda değilken video izlerken cihaz 1-2 saniye donuyor. Sizde de bu sorun var mı?

Arkadaşlar iyi günler, laptop şarjda değilken video izlerken cihaz 1-2 saniye donuyor. Sizde de bu sorun var mı?

Sadece videolarda yasiyorsunuz degil mi o donmayı? Ben genelde prize bağlı olmadan kullanıyorum ve uzun zamandir yaşamıyorum. Daha önceden, dediginiz takilmayi prize takili olsun olmasin yaşıyordum. Ne zaman duzeldi veya nasıl duzeldi hiç hatırlamıyorum. Yaptığım guncellemeler sadece Intel driver Support ve GeForce Experience araciligiyla oldu.

Son düzenleme:
Evet hocam sadece videolarda. Şimdi denedim sadece gaming mode'a alınca bu sorunu yaşamıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…