Aorus 15P KC deneyimim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yüksel ihtimalle dahili grafik yerine 3070 devreye girdiğinden oluyordur. Gaming moda alınınca 3070 hep çalıştığından böyle bir sorun olmuyordur.

Anladım. Google'ı 3070 ile çalıştırmayı deneyeceğim dönüş yaparım denediğimde.

İyi akşamlar, yeni bir kulaklık aldım ancak bir türlü istediğim gibi çalıştıramadım bizim modelde, telefonumda sorunsuz çalışıyor ancak bilgisayara taktığımda olmuyor. Bizim modellerde 3, 5mm combo jack mevcut ve ben bu giriş üzerinden normalde mikrofonlu kulaklık kullanabilmem lazım ama kulaklığımı taktığımda Realtek yazılımı bana iki seçenekli bir uyarı veriyor, sorun şu ki iki seçenekte aynı ve sadece kulaklık kısmı çalışıyor. Bu konuda her türlü yardıma ve yönteme açığım.

Şu an bulabildiğim tek çözüm, Xbox One S kumandasını kablo ile bilgisayara bağlayıp onun kulaklık soketine taktığımda, mikrofon ve kulaklığı aynı anda çalıştırabildim ama bu da anlaşıldığı üzerine gereksiz uzun ve saçma bir yöntem.

Windows İngilizce dilindeyken üstteki Headphone alttaki Headset oluyor diye biliyorum yani alttaki mikrofonu desteklemeli. Hala olmazsa yeni bir konu açmakta fayda var.

Realtek Audio Console'un gelişmiş ayarlarını böyle yapın.

Ayrıca o iki kulaklık ayarı arasından alttakini seçin.

@osos11 hocam 0 fan ayarının nasıl kurulacağını anlatabilir misiniz?
Gerekli dosyayı indirdim fakat yazılan talimatlar ile kuramadım.
Windows 11 kullanıyorum.

Son düzenleme:
@Singua

burdan 29.9 mb olan zip dosyasını indirip kurdunuz mu?
Zip dosyasını ayıklayın önce. Kurmak için install.bat dosyasını çalıştırın.
Kurduktan sonra run.bat dosyasını çalıştırın.
Tarayıcı sayfası olarak açılmış olmalı. Adres ise muhtemelen şu olmalı : http://localhost:5522/

Yaptım hocam. ayıklamadığım için olmamış. Teşekkür ederim.

Hocam uygulamayı nasıl durduracağım control center'a geçmek istediğimde?

Son düzenleme:
Yaptım hocam. ayıklamadığım için olmamış. Teşekkür ederim.

Hocam uygulamayı nasıl durduracağım control center'a geçmek istediğimde?

Klasörün içinde unistall.bat dosyası komple siliyor.
Ayrıca hizmetlerden alfc hizmetini kapatabilirsiniz.
Ben direkt control center açıp fan ayarı değiştirince zaten control center geçerli oluyor.

Klasörün içinde unistall.bat dosyası komple siliyor.
Ayrıca hizmetlerden alfc hizmetini kapatabilirsiniz.
Ben direkt Control Center açıp fan ayarı değiştirince zaten Control Center geçerli oluyor.

Hocam bende Control Center'dan geçtim fakat 30 saniye sonra yine sitede yaptığım ayara geçiyor. Teşekkürler uninstall ile yaparım.

Hocam bende Control Center'dan geçtim fakat 30 saniye sonra yine sitede yaptığım ayara geçiyor. Teşekkürler uninstall ile yaparım.
Hizmetlerden durdurması daha kolay ya da görev yöneticisinde node.js diye yeşil bir uygulamalı olmalı onuda kapatabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…