Aorus 15P KC deneyimim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anakartın üstünde Ram lere göre sol tarafta bios pili var. Batarya konnektörünü ve bios pilini çıkarıp güç düğmesine basın. Elektirk boşaldıktan sonra bios pilini ve bataryayı takıp tekrar güç düğmesine basın. Bios sıfırlandığı için belki düzelebilir ancak sorun donanımsal ise ki öyle gözüküyor çözüm olamayabilir.

Ne yaptınız benim de ekran gitmişti değişim kararı çıktı.

Bu bilgisayar nasıl denk mi?

Geçen hafta garantiye gönderdim cevap bekliyorum, inşallah bana da onarım veya değişim çıkarda en kısa sürede gelir laptop.

Eğer imzanda yazan bilgisayar ile linkteki bilgisayarı soruyorsan bence daha bile iyi yeni model. 4060 8 GB var ve 15 yerine 17 inç ekranı var. İşlemcisi i7 yerine i5 ama bence yeni nesil olması bir tık avantaj. 240 yerine 144 Hz ekran koymuşlar, 240Hz in yerini tutmaz ama yine de iş görür. SSD sende 1TB yazıyor diğerinde 512 olması biraz depolama sıkıntısı çekersin ama 2. SSD takıp kullanabilirsin ben öyle yapmıştım. Eğer sana değişim için bunu vereceklerse ben olsam kabul ederdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…