Aorus 15P KC deneyimim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam ben bulamadım da size zahmet bu sıkıntı yaşayan arkadaşların konusunu link olarak atabilir misiniz acaba?

Hocam bu sorun nedeniyle şöyle bir ürün almayı düşünüyorum.

Hocam benim canım çok sıkıldı bu duruma. Sıfır alınan bir üründe böyle saçma sebepten dolayı ssd kullanamamak komik bir durum. Parayla rezil olma durumuna bir örnek. Aldığıma pişman oldum. Şuan siparişi iptal etsem, dediğim gibi bir ay uğraştıracak. Eğer siparişi iptal etmezsem elimdeki ssd yi kullanacağım ben. Parazit olursa ( büyük ihtimal olacak) aldığım ssdyi satmaya çalışacağım artık. Bu arada ürünün hatasız, darbesiz geleceğini varsayarak konuşuyorum. Şu indirimli haliyle (15,500) bile cihazı pahalıya aldığımı düşünüyorum. Şu saatten sonra artık beş kuruş harcayamam.

Cidden çok saçma nasıl üretmeden kontrol edilmez bu anlamıyorum hayır yani bu kasa RTX 2000/ 10.nesil ile de aynı kasa. Umarım bir BIOS güncellemesi ile çözülebilir. Belki sorun yaşayan kişiler eski BİOS'lada yaşamış olabilir.

15G KC kullanıyorum. Ses sıkıntısını yaşayanlardan biri de benim. Bios versiyonum FB07. Sitedeki şuan en güncel bios FB07. Cihaz bana ulaştığında FB03 yüklüydü. FB03 ile deneme fırsatım olmadı.
Kullandığım ikinci SSD SN750 1TB.

Ayrıca sanırım Gigabyte bios güncellemeleri için changelog yayınlamıyor. Sitesinde FB07 ile neler değişmiş ya da eklenmiş belirtilmemiş. Tek fark ettiğim değişiklik bios FB07 olduktan sonra grafik kartı seçme özelliği geldi.

Umarım çözülür, hocam bu sorunun RTX 2000 serisinde de yaşanması lazım mantıken aynı kasa aynı anakart. Bi' araştırmak lazım. Şu anlık tek çözüm harici SSD gibi.

Umarım çözülür, hocam bu sorunun RTX 2000 serisinde de yaşanması lazım mantıken aynı kasa aynı anakart. Bi' araştırmak lazım. Şu anlık tek çözüm harici SSD gibi.
Önceki nesil ile aynı anakart mı bilmiyorum. Önceki nesili de araştırsam iyi olacak sanki...
Ayrıca Gigabyte'a eSupport üzerinden sorunu açıkladım. Yabancı ve bu forumdan örnek linkler yolladım. Bana gelen cevabı aynen kopyalıyorum. Koyu renk ile yazılan kısım biraz üzücü olabilir.

Dear osos11,

Sorry for the situation you encountered. It may cause by software or system environment issue. We suggest you first to update driver / BIOS / EC / utilities to the latest version through Control Center > Update to see if it improves the problem. If problem remains, kindly backup data and press "F9" when laptop boots up to recover system back to defaults setting for rule out softwares issue and try again.

If problem persists, the hardware needs a further examination. We suggest you to contact our service center for assistance. Because we do not have service center in your country, we suggest you to contact the service center where near your country for assistance. You can click here and find the service center contact information.

Kindly note: Before contact our service center, please do NOT take any action (send out the product or visit our service center directly). Make sure backup your personal data before you arranging further help from service center. If you do not contact our service center to get further information, our staff will not be able to proceed the case. We appreciate your cooperation.

If there is anything we can assist you further with the issue or any feedback, feel free to contact us again along with the product serial numbers and the invoice to verify channel information as different terms may apply. After we received the required information, we will try our best to assist.

Regards,
GIGABYTE

Bu servisin olmaması benim de çok kafamı karıştırdı sonuçta bakım için felan yollamak gerekebilir rma servis sanırım bir de önce distribütöre yolluyorsun onlar servise yolluyor.

Hayırlı geceler arkadaşlar. Bende bu laptoptan bugün aldım. Controlcenter Smart güncellemerini yaptım. Benim sıkıntım şu pek anlamadığım için kontrol etmem veya dikkat etmem gereken bir şey var mı acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…