Aorus 15P KC deneyimim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet hocam bekliyoruz.
AORUS 15P (RTX 30 Series) Gallery | Laptop - GIGABYTE Global
Hocam buradan FB07 BIOS güncellemesini indirin öncelikle.
NVIDIA GeForce Experince ile GPU Driverını güncelleyin.
Sitede VGA bölümünde Resizable Bar dosyası var BIOS sürümünden sonra bunu indirin.
Intel Driver Support asistan ile WiFİ ve diğer güncellemeleri yapın.
Aorus Control Center size GPU driverı güncelle diye mesaj yollayabilir hayır diyin. Eski sürümü indiriyor.
Oyun oynayacaksanız iGPU yazan kısma basarak restart işlemi ekranı çıkacak buradan evet diyerek dGPU'ya geçin. Bataryada kullanacacağınız da iGPU'da kalsın. Azure AI var. Onu disabled yapın Widget olarak çıkıyor sağ tık yapınca disabled yapmanızı tavsiye ederim.
High Performance modunda ve Gaming modu açık iken kullanın oyun ve mimarlık için. İşlemci için Sport+ ve Boost tavsiye ederim.
x-rite açık kalsın.

Hocam buradan FB07 BIOS güncellemesini indirdim değişik değişik şeyler oldu biraz korktum ama sonra kendine geldi.

Normaldir hocam. BIOS güncelliyor sonuçta
Hocam normal olduğunu başta söyleseydiniz keşke baya korktum.
Normaldir hocam. BIOS güncelliyor sonuçta
NVIDIA GeForce Experince ile GPU Driverını güncelleyin demişsiniz. Nereden yapabilirim ?
Hocam normal olduğunu başta söyleseydiniz keşke baya korktum.

NVIDIA GeForce Experince ile GPU Driverını güncelleyin demişsiniz. Nereden yapabilirim ?
Bana resimli yada detaylı anlatırsanız hocam çok mutlu olurum.

Son düzenleme:
Hocam yarın resimli bir şekilde yardımcı olabilirim.
Buradan indirmeniz gerekli.

Resimli olursa çok sevinirim hocam.
Ayrıca hocam normal mi bilmiyorum ama ayarlar kısmından NVDIA Control Panel'ine giremiyorum. Üstüne tıklasam da birşey çıkmıyor neden acaba?
İndirdim bunu hocam.

Son düzenleme:

Ayrıca hocam normal mi bilmiyorum ama ayarlar kısmından NVDIA Control Panel'ine giremiyorum. Üstüne tıklasam da birşey çıkmıyor neden acaba?

İndirdim bunu hocam.
Hocam ben böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Masaüstünde sağ tık yapıp girmeyi deneyiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…