Aorus 15P KC deneyimim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizde deneyin isterseniz.
Kullandığınız arkaplan görselinin linkini paylaşırsanız seve seve denerim.
Bu sırada elimde olan başka görsellerle de deneyeceğim.

Denedim ve problem yaşamadım.
Denemek isterseniz paylaşayım. Kendi Mediafire hesabıma yükledim. Sıkıştırılmış dosyadır. Arşivi açtıktan sonra tüm görselleri seçip sağ tıklayıp "masaüstü arka planı olarak ayarla" seçeneğine basın. Slayt gösterisi olarak hepsini 30 dakika aralıklarla gösterecektir. Süreyi kişiselleştirme kısmından değiştirebilirsiniz.
Danbo Görselleri : Danbo

Son düzenleme:
Bende neden sıkıntı oluyor acaba. Deneyeceğim hocam eve gidince ilk işim bu olacak.
Acaba ekran çözünürlüğü ve profil renk ayarınız kaç hocam?

Son düzenleme:
Bende neden sıkıntı oluyor acaba. Deneyeceğim hocam eve gidince ilk işim bu olacak.

Acaba ekran çözünürlüğü ve profil renk ayarınız kaç hocam?
Renk profili : sRGB IEC61966-2.1
Çözünürlük : 1920x1080

Sizin yaşadığınız sıkıntı bence görselin çözünürlüğü çok düşük olduğu için.

Son düzenleme:
Renk profili : sRGB IEC61966-2.1
Çözünürlük : 1920x1080

Sizin yaşadığınız sıkıntı bence görselin çözünürlüğü çok düşük olduğu için.
Renk profili değişik ama neden acaba? Görselde atmıştım size de baktıysanız. Henüz eve geçemedim geçince hemen denemek istiyorum.

Renk profili değişik ama neden acaba? Görselde atmıştım size de baktıysanız. Henüz eve geçemedim geçince hemen denemek istiyorum.
Ben kontrol merkezindeki Pantone renk profilini kullanmıyorum. Muhtemelen ondandır. Hemen yanında bulunan göz işaretine basıp renkleri "Navite" yapıyorum. Bana daha doğal ve güzel geliyor. Zevk meselesi.

Ayrıca masaüstü arkaplanınızın aslını gönderdiyseniz bulamadım. Masaüstünüzün ve ayarlarınızın ekran görüntülerini yollamışsınız, onları gördüm ancak aralarında arkaplanınız yok.

Teşekkür ederim bilgileriniz için. Henüz eve geçemedim çalıştığım için. Yollayacağım arka planı mutlaka.
Arkadaşlar iyi akşamlar. Böyle bir sorun oldu bilgisi olan var mı? Şuan açıldı laptop.

Dosya Ekleri

• 3FCD0F63-67B9-424E-B80F-2FBDBADAB864.jpeg
    33,7 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
Bir ekran görüntüsü koymuşsunuz. Bu hatayı başlarda ben de çok alıyordum ancak sanırım sürücü ve bios güncellemesi ile çözüldü. Uzunca bir zamandır almıyorum.

Bir ekran görüntüsü koymuşsunuz. Bu hatayı başlarda ben de çok alıyordum ancak sanırım sürücü ve bios güncellemesi ile çözüldü. Uzunca bir zamandır almıyorum.
Çok teşekkür ederim hocam. Ben Control Center'den güncellemeyi denedim, şu anlık problemim kalmadı. Tekrar aynı hata ile karşılaşırsam size de danışmak isterim. BIOS güncellemesini yapmıştım ancak sürücüleri sitesinden yapmadım güncel diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…