Aorus 15P KC vs. HP OMEN15-EN1013NT

Eternal Rest

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MoBo: Asus Rog Strix B650-A
GPU: Zotac 4070 Ti Trinity OC
PSU: Corsair RM750
RAM: GSkill DDR5 6000 MHZ 2x16
CPU: Amd Ryzen 7 7700 (without x)
SSD: Samsung 990 Pro 2 TB
Hangisi almaya değer arkadaşlar?

@Radeon RX 5500M Hocam bu HP'de Mux var mı? Mux var ise HP daha mantıklı bana kalırsa.
En kasa hocam, Ryzen işlemcili. MUX sadece ek kasa, Intel işlemcililerde var. Bunda yok.
Ek olarak hocam bu siteden almayı düşünüyorum. Güvenilir mi acaba bu satıcı? Çünkü Gaming Notebook bölümünde sadece HP Omen var.

Ek olarak hocam bu siteden almayı düşünüyorum. Güvenilir mi acaba bu satıcı? Çünkü Gaming Notebook bölümünde sadece HP Omen var.
Satıcı olarak güvenilir, birinde 240 Hz diğerinde 144 Hz panel var işlemci olarak birbirlerine yakınlar. Hem GPU olarak en güçlü 3060'a sahip Aorus ben sizin yerinizde olsam onu alırdım tabi yine @Radeon RX 5500M üstad yardımcı olacaktır.

Masaüstü satıyorlardı diye biliyorum, yeni girmişler dizüstüne.
Satıcı olarak güvenilir, birinde 240 Hz diğerinde 144 Hz panel var işlemci olarak birbirlerine yakınlar. Hem GPU olarak en güçlü 3060'a sahip Aorus ben sizin yerinizde olsam onu alırdım tabii yine @Radeon RX 5500M üstat yardımcı olacaktır.

Hocam Aorus 100+15W idi sanırsam. @T129Atak kaç Watt'Ti senin laptop hocam?

Masaüstü satıyorlardı diye biliyorum, yeni girmişler dizüstüne.

Hocam Aorus 100+15W idi sanırsam. @T129Atak kaç Watt'Ti senin laptop hocam?
Sitesinde 115 diyor, 3060'larda da en fazla 115 var değil mi?
Ben bu Hp Omen 15 en1016nt modelini dün iade etmiştim. Umarım bu Hp’de de sorun çıkmaz. Boşta prize takılıyken 70 derecede çalışıyordu iade ettiğim. Üstüne üstlük bazen bir anda durduk yere 85 e fırlıyordu. Bir el Fortnite oyniyim demiştim. 95 lere kadar çıkmıştı sıcaklık. Ama cpu stress testinde 75 derece oluyordu en fazla. Gerçekten garip. Bu da böyle ısınacak mı acaba? İşlemcisi de farklı çünkü bunun.

Ben bu HP Omen 15 EN1016NT modelini dün iade etmiştim. Umarım bu HP'de de sorun çıkmaz. Boşta prize takılıyken 70 derecede çalışıyordu iade ettiğim. Üstüne üstlük bazen bir anda durduk yere 85'e fırlıyordu. Bir el Fortnite oynayayım demiştim. 95'lere kadar çıkmıştı sıcaklık. Ama CPU stress testinde 75 derece oluyordu en fazla. Gerçekten garip. Bu da böyle ısınacak mı acaba? İşlemcisi de farklı çünkü bunun.

5800H ısınan bir işlemci hocam. 90 üstünü görmeniz normal.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı