Aorus K9 vs Apex 5-7

Bugra1

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu 3 klavyeden birisini almayı planlıyorum. Ekstradan bu fiyatlara önerebileceğiniz klavye varsa onları da değerlendirebilirim. Bilgisayarın tüm parçaları Aorus ve Switch'leri değişebiliyor yanında 10 tane Switch verıyorlar bu sebeplerle Aorus biraz daha yakın geliyor ama klavyenin duruşu Apex serisinde daha çok hoşuma gidiyor. Kullanıcı deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aorus kaliteli bir marka fakat değiştirilebilir Switch çok da mantıklı gelmiyor. Genellikle böyle kullanıcı keyfine göre değişebilen ürünlerin kullanım süresi maalesef ki uzun olmuyor. Eğer ki oyundan oyuna ya da yazı yazmaya geçerken Switch değişmeye çok ihtiyaç duymuyorsanız kaçınılması gereken bir teknoloji. Onun yerine en çok kullandığınız ya da kullanmak istediğiniz Switch'i seçip o Switch'e sahip klavye bulma arayışına girmeniz gerektiğini düşünüyorum. Tabi ki bu tamamen benim fikrim.

SteelSeries'e gelecek olursam. 800 TL bandındaki ürünü yani Apex 5'le her ne kadar şık duruşuyla insanları cezbetse de bu fiyatta Cherry MX Switch görmek her kullanıcın isteğidir sanırım. Membran teknolojisine bir yay eklemişler gördüğüm kadarıyla. Sırf bu yüzden SteelSeries'den vazgeçmek zorunda kaldım. Bu arada Apex 7 fiyat bandına çıkacak olursanız gayet iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum.

Benim tavsiyeme gelecek olursam Corsair markası klavye konusunda ayrı bir kategoriye geçmiş neredeyse. Strafe mk. 2 benim tercihim olurdu fakat burada Switch isteğinize göre klavyeniz değişecektir. Ben mümkün olduğunca sessiz olmasını istediğimden benim istediğim her özelliğe sahip kendisi. Siz de tercihlerinize göre üst modellere bakabilirsiniz.

K9 ile uyumlu olan switchler flaretech optical mechanical diye geçen bir switch türü. Kafamıza göre istrdiğimiz her cherry mx tarzı switch ile kullanmak mümkün değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı