Apex 5 vs Apex 7 vs Apex Pro

Alextuna12

Hectopat
Merhabalar bir oyuncu klavyesi almak istiyorum ama 1 kere alıp ömür boyu kullanmak istiyorum. Başta Apex 5 alacaktım ama Switch'lerin hibrit olduğunu duyunca aklım Apex 7 ve Apex Pro'ya kaydı. Apex 7 ile Apex Pro arasındaki farkı çok anlamadım tek farkının birinde normal Switch olup birinde SteelSeries'in özel Switch'lerin olduğu. Eğer onun dışında başka bir fark yok ise Apex 7 alırım Switch için 500TL fazla vermeye bence değmez. Eğer bilginiz var ise lütfen beni aydınlatın. Hibrit nedir, Apex 7 ve Apex Pro arasında ne fark var. İyi günler

Aralarındaki tek fark şudur: Apex pro'da basış hissiyatını (0.4 mm ve 3.4 mm arası) ayarlayabiliyorsunuz Apex 7'de (2 mm) öyle bir şey bulunmamaktadır. Şahsen ben Apex 7 kullanmaktayım ve gayet güzel. Sizin çok az basmanız veya çok derin basmanız gerekiyorsa Apex Pro'yu tercih edebilirsiniz.

Apex 7 red switche sahip.Apex Pro omni point ismi verilen, switchlerin algılama mesafesinin ayarlanabildiği switchlere sahip. Apex 5'in switchlerinde kullanılan birkaç materyal membran klavyede bulunan materyallerden. Bu nedenle hybrid olarak geçiyor. Basım hissiyatı, kullanımı bildiğiniz blue switch. Mekanikten tek farkı kullanım ömrünün daha kısa olması.

Fakat membran klavyelerin bile senelerce kullanılabildiğini düşünürsek Apex 5 alsanız da çok uzun süre sorunsuzca kullanırsınız fikrimce. Bütçe sıkıntınız varsa çok zorlamaya gerek yok Apex Pro için bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı