beatum
Decapat
Daha fazla
Mekanik hislinin Steelseries dilinde söylenişi.Apex 5 hybrid blue switch mekanik hisli değil mekanik Apex 3 membran.
num lock tuşlu istiyorumBunu al, hem daha ucuz hem daha iyi ama bize yardımcı olmak için yüzde kaçlık klavye istediğini söyleyebilirsin.![]()
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Numlock tuşları barındıran parasını hak eden bir mekanik klavye bulmanız zor.num lock tuşlu istiyorum
hocam afedesiniz ama sizde bir steelseries düşmanliği seziyorumMekanik hislinin Steelseries dilinde söylenişi.
Eki Görüntüle 2455367
Gördüğünüz gibi, blue hissiyatlı membran.
Eki Görüntüle 2455368
Bu da çalışan bir blue switch.
okeyy
max 7k
Düşmanlık bir durum yok arkadaş yanlış biliyordu düzelttim.hocam afedesiniz ama sizde bir steelseries düşmanliği seziyorum
Okeyy
Max 7K
NumLock tuşlu istiyorum.
tamamdir hoıcam sana bir şey daha sorucam bu switchlerde gecikme süreleri nasıl oluyor dağlar kadar fark var mı benim söylediğim klavye için açıklarsan daha kolay olurDüşmanlık bir durum yok arkadaş yanlış biliyordu düzelttim. Ayrıca membran klavyeye 5k isteyen bir firma, yani ne söylenebilir ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.