Aorus Laptop Nasıldır?

FaNTaSTiCaS

Kilopat
Katılım
27 Ocak 2014
Mesajlar
750
Makaleler
1
Yer
İstanbul, Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Daha önce hiç duymadığım bir marka, bilgisi olan var mı? Yaz tatilinde Malezya'da olacağım ve bilgisayar tavsiyelerine açığım. (GTX 970M ve üzeri bilgisayarlar) İncelik, hafiflik ve performans önceliğim, 15,6" ekran. Bu ikisi hakkındaki fikirleriniz nelerdir daha başka ne alabilirim? GTX 1000M serisini ne yazık ki bekleyemeyeceğim.
@Recep Baltaş
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Buna baktım fakat 965M li olan 5. nesil işlemcili. Bir de tunderbolt 3.0 destekleyen bir cihaz almayı düşünüyorum, 5 seneye harici ekran kartı takılabilir hale gelir ve ileride idare etmemi de sağlar.

Aorus markasını hiç duymadım o yüzden sordum sizlere bilen duyan yok mu?
 
O marka sanırım Türkiye'de bulunmuyor çünkü birkaç yıl öncesine kadar ben de hiç bilmiyordum. Daha sonra takip ettiğim yabancı kaynaklı inceleme yapan sitelerde Aorus'un incelemelerine rastladım. Bilgisayarlarının özellikleri iyi oluyor. Kötü bir marka değildir.
 
Sipariş versem belki daha fazla öderim :D yerinden almak önemli :D
980M 4K için tasarlanmadı. Ayar kısarak oynarsın :) 965Mx2'de FHD için tasarlanmadı ama onda DSR açıp 2K gibi oynıyabilirsin.

Edit: 3K olduğunu yeni gördüm kusura bakma.SLI olanı al.
Edit Not: 3K Nedir hayla çözemedim.
 
3K büyük ihtimalle 3200x1800'dür. Yurt dışından gelirken kişilerin yanında 1 adet dizüstü bilgisayar getirme hakkı vardır. Bu hak 430 Euro hakkının dışındadır.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı