Gigabyte Aorus 15P nasıldır?

• Konuyu başlatan Ayldrm
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.032

Ayldrm

Hectopat
Arkadaşlar merhabalar. Aorus 15P modelini sipariş etmeyi düşünüyorum. Ama Türkçe hiçbir içerik bulamadım kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Sadece 15P modeli için bahsetmiyorum genel olarak Aorus modelleri için fikir sahibi olmam lazım. Yabancı kaynaklardan baktığımda içerisindeki kontrol yazılımı çok övülmüş fakat Türkçe dil desteği var mı merak ediyorum. Bunun dışında genel olarak bildiğiniz şeyleri yazabilirseniz sevinirim. Başka merak ettiğim konu ise 2060M yerine 2070 Max Q tercih etmek mantıklı mı? Baktığım zaman performansları hemen hemen aynı hatta bazı oyunlarda 2060M birkaç FPS fazla alıyor. 2070 Max Q'nun ne gibi bir avantajları olur? Sıcaklık konusunda falan mı artısı var merak ediyorum açıkcası. Çünkü aynı laptopun 2060'lı modeli de aynı paraya satılıyor. Tercihim hangisinden yana olmalı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı