Aorus laptoplarda Control Center sorunlu mu?

mon70

Centipat
Daha fazla  
YouTube'da birkaç yorum gördüm. Gigabyte Aorus 16X laptopta Control Center uygulamasının iyi çalışmadığı ve ekranın donduğunu söylüyorlar. Kullanan var mı? Böyle bir sorun gerçekten var mı ve devam ediyor mu?

YouTube'daki yorum:
"Maalesef ekran donuyor ve öylece kalıyor, arkada her şey işlemeye devam ediyor ama. Çözüm bulursanız bana da söyleyin. Performans ayarlarını Gcc'den AI'ye aldım, AI Boost'u da açtım. Bir nebze çözüldü sorun ama şu aralar WoW classic oynuyorum, arada ekran kartım donuyor. (Windows + CTRL + Shift + b) yapıyorum, düzeliyor. Bence sorun gcc kaynaklı ya da ekran kartlarımızda arızalı olabilir."

Gigabyte Aorus 16X’te GCC ile ekran donması sorunları bildirilmiş. Çözüm için GCC ve sürücüleri güncelleyin, BIOS’u kontrol edin, antivirüs çakışmalarını kontrol edin. Sorun devam ederse teknik destek alın.

Seride birkaç gri çizgi sorunu yaşandığını gördüm. Bir arkadaş hariç sorun gcc güncelleme sonrası ya da gcc modları arasında çözüldü. Eski yeni güncelleme kontrol edebilirsiniz. İki konuda çözümü vardı. Başka sorun bildiren olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı