Aorus Master 3070 Ti için PSU önerisi

Bütçe
2500
Zenginlik diye ima etmedim ya. Genelde kalitei ürün almak isteyenler, bilenlere danışıp alıyor, alan kişilerde Rog Thor seçiyor. Kaldı ki 3070 ti + 5900X ssahibisiniz. 2-3k bütçeyi onları korumaya ayırmak kadar mantıklı ve olması gereken başka hareket yok :D

Asus Rog zaten türünün en sağlamlarındandır. Asus'un Rog serisinde kötü yaptığı bir ürüne zaten aşhit olmadım. Kaldı ki genellikle zengin kısım ROG THOR alıyor :) Bence buna 2k verilir. İstekleriniz karşılar çünkü 1000W gerçekten gereksiz bu size 850'nin hepsini vereceği için sorunsuz geçireceksiniz.
Hocam bir de bunun girişleri benim ekran kartıyla uyumlu ekran kartında iki tane 4 lü pin girişi 1 tane de 3 lü pin girişi var
Hocam bir de bunun girişleri benim ekran kartıyla uyumlu mu ekran kartında iki tane 4'lü pin girişi 1 tane de 3'lü pin girişi var

Bence sertifika tarafına biraz fazla takılmışsınız. PSU'da sertifika önemli olsa da en önemlisi parça kalitesidir. Yani sertifikalar bir PSU'nun direkt olarak kalitesini doğrudan belli etmez. FSP Hydro G Pro, tam yükte yüzde 90 civarı bir verimlilik sunabiliyor. Sertifika bir üst düzey olmasına rağmen değerler Asus 850W Platinum modeli ile yakın. Birde Asus'un PSU, sıvı soğutucu gibi ürünleri gereksiz pahalı bana kalırsa. Özetle geleceğe dönük bir PSU almayı planlıyorsunuz ancak kripto para işine girmediğiniz sürece Hydro G'nin önümüzdeki yıllarda yetmeyeceği bir sistem kullanmanız zor.

Hocam bir de bunun girişleri benim ekran kartıyla uyumlu mu ekran kartında iki tane 4'lü pin girişi 1 tane de 3'lü pin girişi var
Zenginlik diye ima etmedim ya. Genelde kalitei ürün almak isteyenler, bilenlere danışıp alıyor, alan kişilerde Rog Thor seçiyor. Kaldı ki 3070 ti + 5900X ssahibisiniz. 2-3k bütçeyi onları korumaya ayırmak kadar mantıklı ve olması gereken başka hareket yok :D
Hocam rog thor benim ekran kartı girişleriyle uyumlu mudur iki tane 4lü pin girişi bir tane de 3lü pin girişi var ekran kartında

Uyum konularından anlamıyorum ama bi ara sistem toplayacaktım oradan biliyorum bunları. @Görkem Say 'ın da belirttiği gibi Hydro G de kesinlikle işini görecektir. 600W güç kaynağı ile 3090 çalıştırıyolar tabii işlemci düşük oluyordur onlarda ama sonuçta kaliteliyse 850'nin 800'ünü aldığınız takdirde zaten işinizi fazlasıyla görüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı