AOT mu, Naruto: Shippuden mi yoksa Bleach mi izlenmeye devam edilmeli?

RamazanQs

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060
Ryzen 5 5600
Merhaba dostlar, konu biraz garip gelebilir fakat şu an The Begining After the End'in Webtoon'unu bitirdim ve tam karatker power up aldığında ve fight başlayacakken webtoon bitti. Ortada kaldım. Aktif olarak izlediğim AOT 2. sezon 2. bölüm, Naruto: Shippuden 1. sezon 2. bölüm, Bleach 1. sezon 110. bölüm'deyim. Bu animelerin hepsini zaten bitireceğim fakat bana hikaye veya yavaş ilerleyen bir sahne değil de bana şu an hızlı akan aksiyon veya karakteri power up alan sahne lazım, bilenler yardımcı olabilir mi? Bu saydığım animelerden hangisinde en erken aksiyon veya power up sahneler/arc'lar var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bleach, filler bölümleri izlemezseniz hikaye hızlı ilerliyor ve kendi şahsi önerimdir çok şey göreceksiniz. Ayrıca 10 yıl aradan sonra şu an her cumartesi yeni bölümü geliyor yanlışım yoksa 1 ara daha verilip son part yayınlanacak. Bu 3 anime arasından hızlıca bitireyim derseniz en kısa süren Aot. Bleach Aot, Naruto sırasıyla izleyebilirsiniz.

Aradığınız şey power up bam-güm ise kesinlikle Bleach'e devam edin.Aralarındaki en iyi seri AOT o başka tabi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı