AOT neden bu kadar beğenildi?

Hikayesi sonradan açılıyor, izlemesen de olur.

Mangasını bitirmiştim, Mappa anime uyarlamasına el atınca izlemeye zahmet etmedim.

Belki "arkadaşlarım uğruna dünyayı yakarım" mottosundan ötürü beğeniliyordur.

Diğerleri için objektif yorum yapamam ancak 2016 dan beri güncel olarak izleyip neredeyse onunla büyüdüğüm için bana daha fazla şey ifade ediyor. Onun dışında atmosferini müziklerini ve animasyonunu çok beğendiğim bir animeydi. Özellikleri müzik konusunda çok üst düzeyde. Ancak animenin patladığı zaman 4. sezonda MAPPA ile birlikte oldu. Şahsen düşüncem çığ etkisi ile hızlıca daha çok popüler olduğu için bu kadar ses çıkardı. Anime MAPPA'ya geçtikten sonra manga üzerinden bitirdim. Ayrıca uzun zaman aralıklı çok fazla foreshadow içeriyor. Benim için çok sevmemin sebebi bunlar. Benim gibi bir sürü insan vardır diye düşünüyorum. Ancak dediğim gibi bu kadar ses getirmesi 4. Sezonda MAPPA'ya geçmesi ile oldu ama olacağı varmış da olmuş da diyebiliriz. Ne de olsa kötü bir anime değil.

Yeni shounen (Jujutsu Kaisen, Demon Slayer vb.) animelerden açık ara daha kaliteli. Evreni güzel, karakterleri fena değil, ana karakter tartışılır hikaye de gayet iyiydi. İzlenilebilir bir seri bana kalırsa. Ama fanları fazla abartıyor. AOT Fan kitlesi genel olarak rezalet. Bu yüzden çok yukarılara çıkartıldı bu seri.

MAPPA yüzünden artık 2-3 parta bölme adeti de çıktı.
Para kazanma hırsı işte, yapacak bir şey yok.

Ancak animenin patladığı zaman 4. sezonda MAPPA ile birlikte oldu. Şahsen düşüncem çığ etkisi ile hızlıca daha çok popüler olduğu için bu kadar ses çıkardı.
Sosyal medyada algı ile şirketlerinin reklamını öyle bir yaptılar ki şaşırdım, medyayı elinde tutan siyasetçiler böyle prim kasamadı. 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı