Apacher Panther DDR4 3000MHz ile uyumlu 4 GB RAM önerisi

Makaleler
19
Selamlar, şu an panther 8 GB RAM var. Fakat 6 GB gözüküyor. Duydumki 1 tane 8 GB yerine 2 tane 4 GB takınca daha iyi performans alınıyormuş. Fakat Panther'in benim RAM ile uyumlu 4 GB RAM'ini bulamadım. Aynı özelliklere sahip ve sorunsuz çalışacak 4 GB RAM önerileriniz var mı?

1636282186272.png

1636282205108.png

Sisteminiz APU olduğu için 2GB dahili GPU'ya ayrılıyor, bence aynısından bir tane daha alın. Daha iyi performans alırsınız Dual Channel'dan kaynaklı. Aynı zamanda o RAM'lerde Hynix A görülüyor genelde. Ben 3600MHz CL16 kullanıyorum, OC ile daha iyi performans alabilirsiniz.

Sisteminiz APU olduğu için 2 GB dahili GPU'ya ayrılıyor, bence aynısından bir tane daha alın. Daha iyi performans alırsınız Dual Channel'dan kaynaklı. Aynı zamanda o RAM'lerde Hynix'a görülüyor genelde. Ben 3600MHz CL16 kullanıyorum, OC ile daha iyi performans alabilirsiniz.

Anlamadım. 1 tane 8 GB alırsam 2 tane 4 GB'den daha mı iyi olur diyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı