Apartman yöneticimiz zalimce davranıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem troll konu açıp hem de sizi ciddiye alıp yardım edenlerle dalga geçiyorsunuz, gözardı listeme hoş geldiniz :D.(İroni konu açıp mizah ve eğlence yerine konu dışına açmakta ayrı bir mesele)

Son düzenleme:
Çok zekisin gerçekten. Troll konu açmanın amacını hala çözemedim. Arkadaşların okulda senle konuşmuyor, burada da kimse seni tanımadığı, konuşmadığı için troll açtın herhalde.
Kendine söylenmiş ve içine oturmuş şeyleri gelip burada bana söylemen ne kadar acınası. Hayalini kurduğun hayatı yaşıyorum. Duyarını başka yerde kas.

Kendine söylenmiş ve içine oturmuş şeyleri gelip burada bana söylemen ne kadar acınası. Hayalini kurduğun hayatı yaşıyorum. Duyarını başka yerde kas.

Forumdaki kimse troll konu açıp ilgi çekmenin hayalini kurmuyordur sanırım, sizin gibiler hariç tabii :D.

Türkiye'yi anlattığınız biz de biliyoruz, ama herkesin bildiği şeyleri böyle konular açıp tekrarlamak saçma.
Her gün açılan dolar ve boy konularına göre 10 kat daha kaliteli, güzel bir ironiyle arkadaş özet geçmiş. İşine gelmiyorsa konudan toz olmak son derece kolay.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı