Apartmana fiber nasıl getilirir?

fatihhan11

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Victus16-s0008nt (7Z582EA), AMD Ryzen™ 7 7840HS, NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 8GB
Dostlar yeni bir binaya taşındık. Binada fiber yok. Birkaç yaşlı komşunun ağzını yokladım uğraşmamak için istemeyiz dediler. Yönetici de bundan dolayı pek istekli değildi. Bu işi nasıl halledebiliriz?

Ne yazık ki aynı sorunu bende yaşadım binadaki bulunan kişilerin başvuru yapması gerekiyor belli bir başvuru alındıktan sonra alt yapı çalışmaları için sıraya alınıyorsunuz. Bunun için herkesin dairesine ait girip kendiniz başvuru yapabilirsiniz. Eğer öyle kabul etmiyorlarsa ne yazık ki ya bekleyeceksiniz ya da direkt olarak herkes ile iletişime geçip tek tek aratmanız yani başvuru yaptırmanız gerekebilir. Bu arada hangi sağlayıcı düşünüyorsunuz?

Dostlar yeni bir binaya taşındık. Binada fiber yok. Birkaç yaşlı komşunun ağzını yokladım uğraşmamak için istemeyiz dediler. Yönetici de bundan dolayı pek istekli değildi. Bu işi nasıl halledebiliriz?
Yapabileceğin tek şey olabildiğince çok daire sahibi tarafından imzalı dilekçe vermek. Komşularını apartmanın değeri artar falan diye ikna etmeye çalış. Varsa yan apartmanlarla da konuş toplu olarak dilekçe verin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı