Apartmana internet bağlatılmıyor

Batıın

Femtopat
Katılım
22 Eylül 2021
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bundan 2-3 gün önce öğrencilik için geldiğim Alanya'da bir aparta yerleştim. Apartın kendi Wi-Fi'si var fakat 10'larca kişi bağlandığı için kullanılmayacak derecede ben de TurkNet'ten ve Millenicom'dan altyapı sorgulayayım bari dedim. İç kapı numarası gözükmüyordu ama bir şekilde sorgulattım. Millenicom 60 Mbps, TurkNet 15 Mbps destekliyordu. TurkNet'i aradım bana iç kapı numaramın olması gerektiğini o apart otelin müstakil gözüktüğünü bir şey yapamayacaklarını söyledi ama ben interneti kullanamıyorum neredeyse. Nasıl bir yol izlemem gerek? (Superbox diyecek olursanız da hem pahalı hem de kotalı, bu sıkıntıyı çözebilir miyim?)
 
O zaman yetmez kesinlikle, 3 telefon 1 bilgisayarla oyun, yayın harici her şeyinizi rahatlıkla görebilirsiniz ama amaç oyun oynamaksa kesinlikle 16 mbps paket sadece 1 kişiyi rahatlıkla oynatır o da 70 - 110 arası bir pingle sunucu Türkiye'de ise. Onlarca kişi bir WiFi'ı kullanıp bundan şimdiye kadar rahatsızlık duymadıysa o apartmana imza toplayıp altyapı çektirmeniz de çok zor olacaktır bence. Mümkünse başka bir apartman bulmanızı şiddetle öneririm, özellikle de araştırırken altyapısını sorarak evi seçmenizi.
 
O zaman yetmez kesinlikle, 3 telefon 1 bilgisayarla oyun, yayın harici her şeyinizi rahatlıkla görebilirsiniz ama amaç oyun oynamaksa kesinlikle 16 Mbps paket sadece 1 kişiyi rahatlıkla oynatır o da 70 - 110 arası bir pingle sunucu Türkiye'de ise. Onlarca kişi bir Wi-Fi'ı kullanıp bundan şimdiye kadar rahatsızlık duymadıysa o apartmana imza toplayıp altyapı çektirmeniz de çok zor olacaktır bence. Mümkünse başka bir apartman bulmanızı şiddetle öneririm, özellikle de araştırırken altyapısını sorarak evi seçmenizi.

Teşekkür ediyorum da işte öğrencilik şartları zaten Alanya'da çok da bir şansım yoktu burayı tutarken. Artık bakacağız bir çaresine.
 

Geri
Yukarı