Apartmanda fiber altyapı var nasıl başvuru yaparım?

Baha Ünlü

Picopat
Herkese iyi forumlar arkadaşlar, Türk Telekom apartmana fiber çekmiş kutusu falan girişte duruyordu. Ben de Millenicom'dan başvuru yaptım Türk Telekom'dan personeller geldi kablo evinize kadar çekilmeli şu an işlem yapamıyoruz dedi. Kabloyu Türk Telekom'dan bedavaya tedarik edebiliyormuşuz. Kablo çekme işlerini kim yapacak hiç bilgim yok şu an ne yapmam gerekli, nereye başvurmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım boş yorum yapıyorsun nefret ediyorum senin gibi tiplerden eve kabloyu kim çeker kim yapar bu işleri diyorum Türk Telekom'un yapmadığı belli bu tarz sorunları aşanların cevap vermesi için yazdım buraya sen gel geyik yap diye değil!

Bina içi kablolama işlemi FTTH bile olsa sistem, daire sahibinin sorumluluğundadır. Müdürlüğün inisiyafitiyle bazı bölgelerde daireye çekiyorlar fiber altyapıyı kurarken fakat sizin müdürlük uğraşmak istememiş. Fiber kabloyu Türk Telekom Müdürlüğü'nden temin ederek bir elektrikçi yardımıyla dairene kadar çektir. Türk Telekom'dan internet alırsan yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

Bina içi kablolama işlemi FTTH bile olsa sistem, daire sahibinin sorumluluğundadır. Müdürlüğün inisiyafitiyle bazı bölgelerde daireye çekiyorlar fiber altyapıyı kurarken fakat sizin müdürlük uğraşmak istememiş. Fiber kabloyu Türk Telekom Müdürlüğü'nden temin ederek bir elektrikçi yardımıyla dairene kadar çektir. Türk Telekom'dan internet alırsan yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

Yorumun için teşekkür ederim. Türk Telekom'dan internet almak istemiyorum hem taahhüt nedeniyle hem de fiyat. Taahhütsüz firmaları deneyeceğim en son Türk Telekom'a bakarım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı