Apartmanda VDSL altyapı varken fibere nasıl geçilir?

byLinuxUser

Femtopat
Daha fazla  
İyi bayramlar. Şu an oturduğum apartmanda VDSL altyapı var ve saha dolabı eski. Sitede oturduğum için bir saha dolabından 2-3 apartman internet alıyor. Fibere geçiş yapmak için ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim (binada Telekom altyapısı var).

Bu konuyu okumanızı tavsiye ederim.

TT müdürlüğüne dilekçe vermen gerekiyor.

Merhaba yan apartmanlarinizda fiber altyapı varsa işiniz kolaylaşır. Apartman sakinlerinden imza alarak bölgenin TT müdürlüğüne vs dilekçe verirsen onlar seni daha doğru yönlendirirler. Fiber olmaması çok kötü daha önceki dairemizde vardı taşındıktan sonra VDSL'e geçmek zorunda kaldık bizde çok fark oluyor. Hayırlısı olsun sizin için.

Merhaba yan apartmanlarinizda fiber altyapı varsa işiniz kolaylaşır. Apartman sakinlerinden imza alarak bölgenin TT müdürlüğüne vs dilekçe verirsen onlar seni daha doğru yönlendirirler. Fiber olmaması çok kötü daha önceki dairemizde vardı taşındıktan sonra VDSL'e geçmek zorunda kaldık bizde çok fark oluyor. Hayırlısı olsun sizin için.
Bence pek alakası yok benim sokağımdanda alt yapı geçiyor yanımda, çevremdeki binalarda var. Bana gelmedi ama şansınızı deneyin olacağı varsa oluyor. Forumda bir sürü örnek var.

Bence pek alakası yok benim sokağımdanda altyapı geçiyor yanımda, çevremdeki binalarda var. Bana gelmedi ama şansınızı deneyin olacağı varsa oluyor. Forumda bir sürü örnek var.

Evet bizim yan apartmanlarda da bulunuyor ama maalesef bizde yok ama kimse herhangi bir başvuruda da bulunmadı. Bunun için özellikle başvuru yapılması gerekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı