Çözüldü Apartmandaki aynı internet hattına modem bağlanırsa çalışır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

KrafteR boii

Decapat
Daha fazla  
Merhaba hocalarım. Bizim evimiz apartman şeklinde 17 tane daire var ve bu dairelerin birkaçında internet var. Her evin misafir odasında internet kablosu yeri var. Her televizyonun hatları da aynı uyduya bağlı. Söze geleyim, şimdi ben internet kablosu takma bölümüne kendi modemimi takarsam birisinin internetini çeker mi? Çok sıkıntı çekiyorum internet konusunda. (Öteki evimdeki internetin modemini taksam.)

Çözüm
Hocam, böyle bir şey olmaz. İnternet sahibinin kendine özel abone numarası e şifresi vardır. Her dairenin tesisatı ayrıdır. Merkezi uydu sistemine benzemez.
Hocam, böyle bir şey olmaz. İnternet sahibinin kendine özel abone numarası e şifresi vardır. Her dairenin tesisatı ayrıdır. Merkezi uydu sistemine benzemez.

Çözüm
Desene yine internetsiz kaldık.
Peki hocam, şifre kırsam nasıl olur? Birini kırdım, birini daha kırsam mis.
Onun yerine internet abonesi olun. Veya komşunuzdan şifre isteyin. Başkasının para vererek aldığı hizmetin şifresini kırarak ücretsiz kullanmak sizce doğru mu? Ayrıca yasa dışıdır. Bu forumda da kimsenin size şifre kırma konusunda yardım ediceğini sanmam. Bu arada olurda komşunuzun internet hizmeti aldığı kabloya bir şekilde modem başladınız çalışmaz. Abone kullanıcı adı ve şifresini bilseniz bile çalışmaz çünkü aynı hatta 2 modem aynı anda çalışamaz.

Onun yerine internet abonesi olun. Veya komşunuzdan şifre isteyin. Başkasının para vererek aldığı hizmetin şifresini kırarak ücretsiz kullanmak sizce doğru mu? Ayrıca yasa dışıdır. Bu forumda da kimsenin size şifre kırma konusunda yardım ediceğini sanmam. Bu arada olurda komşunuzun internet hizmeti aldığı kabloya bir şekilde modem başladınız çalışmaz. Abone kullanıcı adı ve şifresini bilseniz bile çalışmaz çünkü aynı hatta 2 modem aynı anda çalışamaz.
Biliyorum kimsenin yardım etmeyeceğini ama buradaki insanlar azıcık kaba isteyemem yani :D aboneliğe gelirse öteki evimde aboneliğim var birinde daha olursa para kalmaz :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı