APC_INDEX_MISMATCH mavi ekran hatası

Juppe Calden

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
İnşaat Mühendisi
Merhaba,

Donanımsal olduğunu düşündüğüm mavi ekran hataları alıyorum. Başka ekran kartı ve RAM deneme şansım oldu ve sorun devam ediyordu. Başka işlemci ve anakart deneyemedim. Sorunun hangi parçada olabileceği konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Minidump dosyalarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yardımlarınız için teşekkür ederim. Garantisi malesef bitti. Başka bir işlemciyi kendi bilgisayarımda, benim işlemcimi de başka bilgisayarda deneme fırsatım oldu. Farklı işlemciyi bilgisayarıma taktığımda gün boyu uygulamalar veya oyunlar çökmedi, mavi ekran almadım. Benim işlemcimin takıldığı bilgisayarda mavi ekran hatası ve uygulamalarda çökmeler yaşadım. Sorunun %99.9 işlemcide olduğunu düşünüyorum. Yeni bir işlemci alacağım.

Recep bey,
Ryzen 5 5600 işlemci almayı düşünüyorum. MSI B450 Tomahawk anakartım var. Sayfasında compability sekmesinde desteklenen CPU listesinde sonunda X olmayan Ryzen 5 5600 yok. Acaba çalıştırmama ihtimali var mıdır?

-
-
Düzeltme :

Başka işlemciyle denedikten sonra BIOS mu sıfırlandı ne oldu bilmiyorum ama Pc 3 gündür 24 saat kesintisiz açık. Hiç ama hiç hata almadım. Daha önceden BIOS'u kaç kere fabrika ayarlarına döndürdüm sayısı belli değildir. Nasıl böyle olabiliyor hayret doğrusu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…