APC_INDEX_MISMATCH mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

resulekmen

Femtopat
Daha fazla  
4 gün önce konuşulan konu ile ilgili bende aynı şeyle karşılaştım. Bilgisayarı resetledim her şeyi kurdum. Sabah okula gelip yazıcıyı bağlayıp Kyocera FS-3040MFP ile yazdır der demez yine aynı mavi ekran geldi. win32kfull.sys hatası verdi. Ne yapabilirim?
Adsız.png

Tamam. Son çarem şu. Bilgisayarı sanırım İngilizce kullanıyorsunuz, İngilizce olarak yazayım.

Settings>Recovery> Advanced Startup> Troubleshoot> Uninstall Updates> Uninstall Feature Updates.

Eğer kaldırılamazsa aynı yerde sadece Uninstall Quailty Updates olana tıklayın, yeni yüklenen güncellemeler kaldırılacaktır.

Tamam. Son çarem şu. Bilgisayarı sanırım İngilizce kullanıyorsunuz, İngilizce olarak yazayım.

Settings>Recovery> Advanced Startup> Troubleshoot> Uninstall Updates> Uninstall Feature Updates.

Eğer kaldırılamazsa aynı yerde sadece Uninstall Quailty Updates olana tıklayın, yeni yüklenen güncellemeler kaldırılacaktır.
Bunlar işinize yarayabilir belki, bilmiyorum yani. :( Yok, Türkçe kullanıyorum. Resimdeki yeri mi kastettiniz hocam?
Adsız.png

Kusura bakmayın, sizi de çok yoruyorum ama üstteki konumları Türkçe yazsanız, ekran gidiyor da o işlem için.

Ayarlar>Kurtarma>Gelişmiş Başlatma>Sorun Gider>Güncelleştirmeleri Kaldır> Kalite Güncelleştirmelerini kaldır.

Eğer kaldırılmayı reddederse aynı menüdeki Özellik Güncelleştirmelerini kaldır seçeneğine tıklayın.

Ayarlar>Kurtarma>Gelişmiş Başlatma>Sorun Gider>Güncelleştirmeleri Kaldır> Kalite Güncelleştirmelerini kaldır.

Eğer kaldırılmayı reddederse aynı menüdeki Özellik Güncelleştirmelerini kaldır seçeneğine tıklayın.
Hepsini yaptım hocam, kalitede hata verdi. Özellikte de "Kaldırılabilir güncelleme yok" dedi. :(

IObit yazılımları kullanıyorsanız onun yüklediği sürücü kaynaklı olabilir. Yazıcı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurmayı deneyin. Mobilde olduğum için çok fazla destek sunamam.

Yeni güncellemeyi yapın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı