Alınmaz.
MonsGeek M1W SP Mekanik Klavye
![]()
Pulsar Xboard MS TKL Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Darmoshark Top98 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
SteelSeries o bütçede asla alınmaz. Çok daha iyi alternatifler var. Attığım ürünlerin hepsi gerek switch olsun, gerek pcb kalitesi olsun, gerekse mcu su olsun çok daha iyi klavyeler. Araştırmanı öneririm. Körü körüne ürün savunma.Apex 7'e kötü deyip önerdiğiniz klavye bayağı iyiymiş.
SteelSeries o bütçede asla alınmaz. Çok daha iyi alternatifler var. Attığım ürünlerin hepsi gerek switch olsun, gerek PCB kalitesi olsun, gerekse mcu su olsun çok daha iyi klavyeler. Araştırmanı öneririm. Körü körüne ürün savunma.
Adamın bütçesi 6000 lira değil mi? Ben gidip adama 3000 liralık ürün mü attım? Ayrıca verdiğin örnek saçma. Yazmak için yazma lütfen.Adam param yok dememiş ki ne anlatıyorsun? Ayrıca senin yaptığın şuna benziyor Ranger rover alacağım yok kral alma çok pahalı reno al sen en iyisi.
Adamın bütçesi 6000 lira değil mi? Ben gidip adama 3000 liralık ürün mü attım? Ayrıca verdiğin örnek saçma. Yazmak için yazma lütfen.
Taş gibi dediğin ürün bu mu?Konuşmak için konuşan sensin birader. Gayet de cillop gibi klavye bal gibi alınır. Sen gidiyorsun yok onu alma bunu al diyorsun. Dediğin ürün de bir şeye benzese bari adam taş gibi Apex 7 alacak sen gidiyorsun Rampage öneriyorsun. Allah için benimle muhatap olma.
Rampage önerdiğimi nereden gördün? Attığım ürünler Rampage e benziyor mu?Konuşmak için konuşan sensin birader. Gayet de cillop gibi klavye bal gibi alınır. Sen gidiyorsun yok onu alma bunu al diyorsun. Dediğin ürün de bir şeye benzese bari adam taş gibi Apex 7 alacak sen gidiyorsun Rampage öneriyorsun. Allah için benimle muhatap olma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.