Apex 7 hala alınır mı?

Bütçe
6000

PreVR

Hectopat
Apex 7 almayı düşünüyorum 2019 da çıktığından eski gibi olabileceği için önerilere de açığım. %60 klavye kullanmayı sevmiyorum. Uzun süre kullanabileceğim 6 - 6.5 bin TL bandında kaliteli bir klavye önerisi var mı?

Alınmaz.

MonsGeek M1W SP Mekanik Klavye

Alınmaz.

MonsGeek M1W SP Mekanik Klavye

Apex 7'e kötü deyip önerdiğiniz klavye bayağı iyiymiş.

Apex 7'e kötü deyip önerdiğiniz klavye bayağı iyiymiş.
SteelSeries o bütçede asla alınmaz. Çok daha iyi alternatifler var. Attığım ürünlerin hepsi gerek switch olsun, gerek pcb kalitesi olsun, gerekse mcu su olsun çok daha iyi klavyeler. Araştırmanı öneririm. Körü körüne ürün savunma.

SteelSeries o bütçede asla alınmaz. Çok daha iyi alternatifler var. Attığım ürünlerin hepsi gerek switch olsun, gerek PCB kalitesi olsun, gerekse mcu su olsun çok daha iyi klavyeler. Araştırmanı öneririm. Körü körüne ürün savunma.

Adam param yok dememiş ki ne anlatıyorsun? Ayrıca senin yaptığın şuna benziyor Ranger rover alacağım yok kral alma çok pahalı reno al sen en iyisi.

Adamın bütçesi 6000 lira değil mi? Ben gidip adama 3000 liralık ürün mü attım? Ayrıca verdiğin örnek saçma. Yazmak için yazma lütfen.

Konuşmak için konuşan sensin birader. Gayet de cillop gibi klavye bal gibi alınır. Sen gidiyorsun yok onu alma bunu al diyorsun. Dediğin ürün de bir şeye benzese bari adam taş gibi Apex 7 alacak sen gidiyorsun Rampage öneriyorsun. Allah için benimle muhatap olma.

Konuşmak için konuşan sensin birader. Gayet de cillop gibi klavye bal gibi alınır. Sen gidiyorsun yok onu alma bunu al diyorsun. Dediğin ürün de bir şeye benzese bari adam taş gibi Apex 7 alacak sen gidiyorsun Rampage öneriyorsun. Allah için benimle muhatap olma.
Taş gibi dediğin ürün bu mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Maşallah taş gibi klavye imiş😂😂

Rampage önerdiğimi nereden gördün? Attığım ürünler Rampage e benziyor mu?

Konu hakkında fikrin yoksa yazma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı