Apex Legend RX580 düşük GPU kullanımı

İşletim sistemi
Windows 10

Orhunmusenturk

Hectopat
Daha önce rahat oynuyordum. R5 2600 işlemci ve RX580 8 GB ekran kartım var. Normalde CPU %40 GPU %50 falan oluyordu ama son yüklememde ekran kartı hiç kullanılmıyor sadece %10 kullanıyor CPU'yu ise %95'lerde kullanıyor. Tahminimce oyunu işlemci üzerinden açıyor pek bir bilgim yok. Oyun yükünü geri ekran kartına nasıl verebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl çözebilirim bunu? Oyun başladıktan 2-3 dakika sonra ekran kartı devreye giriyor düzeliyor ama seçim ekranında falan 10 FPS alıyorum.

İşlemci kullanımı her zaman ekran kartı kullanımından aşağıda olmalı yani işlemci besleyemiyor ekran kartını emin değilim ama ekran kartlarına undevolt deneyerek belki önüne geçebilirsiniz.

Aynı sorunu bende yaşıyorum uzun zamandır ve hala düzelmedi sadece ben değil herkes yaşıyor. Oyun ile ilgili bir sorun, hala çözüm getirmediler.
İşlemci kullanımı her zaman ekran kartı kullanımından aşağıda olmalı yani işlemci besleyemiyor ekran kartını emin değilim ama ekran kartlarına undevolt deneyerek belki önüne geçebilirsiniz.
Hayır, dediğiniz darboğaz. Burda da darboğaz yaşanıyor gibi gözüküyor fakat sadece Apex'te oluyor bu olay. Ayrıca R5 2600, RX580'e darboğaz yapmaz. Tamamen oyunla alakalı kısacası.

Darboğaz olduğunu belirttim ancak nasıl çözüleceğinden emin değiilim.

Aynı sorunu bende yaşıyorum uzun zamandır ve hala düzelmedi sadece ben değil herkes yaşıyor. Oyun ile ilgili bir sorun, hala çözüm getirmediler.

Hayır, dediğiniz darboğaz. Burada da darboğaz yaşanıyor gibi gözüküyor fakat sadece Apex'te oluyor bu olay. Ayrıca R5 2600, RX580'e darboğaz yapmaz. Tamamen oyunla alakalı kısacası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı