Apex Legends için taktik önerisi

windlessx

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyuna yeni başladım ve şu an çok kötüyüm, bayağı bir zorlanıyorum. Verebileceğiniz her türlü tavsiyeye açığım.

Arkadaşlar oyuna yeni başladım ve şu an çok kötüyüm, bayağı bir zorlanıyorum. Verebileceğiniz her türlü tavsiyeye açığım.
Tamamen oynayarak ve izleyerek olacak şey bu, bol bol e sporcu veya youtuber izle. Benim 200saat olmak üzere fakat yine de vuramıyorum. Lululuvelyi İzTimmy önerilerimden.

10 gün önce başladım ve aşırı keyif alıyorum oyundan. Oyun genel olarak çok hızlı pusup adam beklemeyezsin çünkü seni gören karakterler var. Bu yüzden bol bol maç at. Ölmekten asla yorulmadığım bir oyun. Silahlara alışmak lazım. Kendi tarzında ki silahlarla oynamayı öğrenmen daha iyi olur.

Hocam dayak yeyin, ama sizde atın. Bu işler yavaş yavaş olur. Aylardır oynuyorum ama hâlâ bronzum. Vurmak için kalabalık yere atlıyorum, anca öyle vuruyorum. Tavsiye ederim, deneyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı