Apex Legends kasma sorunu

Apex Legends oyununda herhangi bir ayarda 30 saniyede bir kasma oluyor. Diğer oyunlarda öyle bir şey yok. Sürücülerim ve Windows'um güncel.
Sistem ile alakası olduğunu düşünmüyorum internet bağlantın kalitesiz ise ve pingin varsa ondan kayanaklıdır. Çünkü ben de aynı sorunu yaşıyorum ama sadece internet bağlantım kötü olduğu zaman hatta bazen internetim çok kötü iken oyun ortasında donma oluyor

Bugün 1070'li sistemde 2 saniye boyunca takıldığına şahit oldum. Çok fazla sıkıntı olmuyorsa pek de kasmamak gerek sonuçta daha yeni çıktı oyun.

Bugün 1070'li sistemde 2 saniye boyunca takıldığına şahit oldum. Çok fazla sıkıntı olmuyorsa pek de kasmamak gerek sonuçta daha yeni çıktı oyun.
Aslında haklısın ama yani ne biliyim EA gibi bi şirketten çıkan bir oyunun böyle çeştili hata demeyim ama değişik olayları beni oyundan soğutuyor ilk gün aşırı zevkli geldi sonra internet ya da senin dediğin gibi karttan kaynaklı donma sorunları oldu. Umarım kısa sürede düzeltilir

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı