Apex Legends kasma sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Berk Karabıçak

Centipat
Öncelikle Merhabalar Apex Legends'ta her ne yaparsam yapayım FPS değişmiyor en düşük veya en yüksek ayar olsun. Arada bir 144 FPS onun dışında 100 120 90 80 arasında geziyor çoğunlukla 80 olmak üzere. NVIDIA denetim masası ayarlarını denedim fakat o da bir etki etmedi.

Sistem şu şekilde

Ekran Kartı: RTX 2060
İşlemci: i7-4770
RAM: 16 GB

Menü kısımlarını bir gezin hocam. G-Sync açıksa kapatın. Oyunun tüm ayarlarını en düşüğe alın. VRAM kullanımı bile 2 GB olarak ayarlayın. Böyle ayar yapmadan bile bu kartın bu performansı vermesi saçma geliyor şu an. Bir yerde bir sıkıntı var ama ne.

Oyunu Harddisk'e yüklemeyi düşünüyorum fakat çok fazla yer yok. Eğer Harddisk'e yüklediğim zaman olumlu bir değişim olacağınızı düşünüyorsanız o şekildede deneyebilirim.

Oyunu Harddisk'e yüklemeyi düşünüyorum fakat çok fazla yer yok. Eğer Harddisk'e yüklediğim zaman olumlu bir değişim olacağınızı düşünüyorsanız o şekildede deneyebilirim.

oyun şuan nereye kurulu hocam. Sdd yada M2 sdd değilse bir nebze etki eder diye düşünüyorum. Hdd olursa daha sıkıntı olabilir. Apex çok seri ve akıcı bir oyun bildiğiniz gibi. Oyun içinde Ekran kartı işlemci kullanımını görebilecek şekilde resim atabilir misin. Nvidia denedim masasından gelişmiş 3d görüntü ayarını performansa çekin.

Oyun şu an nereye kurulu hocam. SSD ya da M.2 SSD değilse bir nebze etki eder diye düşünüyorum. HDD olursa daha sıkıntı olabilir. Apex çok seri ve akıcı bir oyun bildiğiniz gibi. Oyun içinde Ekran kartı işlemci kullanımını görebilecek şekilde resim atabilir misin? NVIDIA denedim masasından gelişmiş 3D görüntü ayarını performansa çekin.

Pardon pardon oyun Harddisk'te zaten SSD'ye atmayı düşünüyorum :/ kusura bakmayın kafam karıştı

Tekrardan merhabalar SSD satın aldım oyunu SSD'ye taşıdım fakat yine aynı şekilde 144 FPS sabit oynayamıyorum.
Hocam oyun içinde işlemci ve ekran kartı kullanımını gösterecek bir resim atabilir misiniz ? Bİr yerde bir darboğaz olabilir.

Birde şurada ki ayarları dener misiniz. SoPrecious/configs ben burada ki ayarlar ile oynuyorum.

Hocam oyun içinde işlemci ve ekran kartı kullanımını gösterecek bir resim atabilir misiniz? Bir yerde bir darboğaz olabilir.

Bir de şurada ki ayarları dener misiniz? SoPrecious/configs ben burada ki ayarlar ile oynuyorum.

Söylediğiniz ayarlar ile oynadığım oldu fakat yine bir değişim olmadı hiç kasmasın diye 4:3 yaptım çözünürlüğü onda bile aynı şekildeydi.

Dosya Ekleri

• R5Apex_2020_03_26_17_04_17_237.jpg
    R5Apex_2020_03_26_17_04_17_237.jpg
    331,7 KB · Görüntüleme: 61
  • R5Apex_2020_03_26_17_02_39_868.jpg
    R5Apex_2020_03_26_17_02_39_868.jpg
    272,5 KB · Görüntüleme: 54
Söylediğiniz ayarlar ile oynadığım oldu fakat yine bir değişim olmadı hiç kasmasın diye 4:3 yaptım çözünürlüğü onda bile aynı şekildeydi.

Hocam işlemci kullanımı ekran kartının önüne geçiyor. Belli ki işlemciniz ekran kartını tam besleyemiyor. Başka oyunda da buna benzer bir sıkıntı yaşıyor musunuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı