Apex Legends kasma sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Berk Karabıçak

Centipat
Öncelikle Merhabalar Apex Legends'ta her ne yaparsam yapayım FPS değişmiyor en düşük veya en yüksek ayar olsun. Arada bir 144 FPS onun dışında 100 120 90 80 arasında geziyor çoğunlukla 80 olmak üzere. NVIDIA denetim masası ayarlarını denedim fakat o da bir etki etmedi.

Sistem şu şekilde

Ekran Kartı: RTX 2060
İşlemci: i7-4770
RAM: 16 GB

Başka oyunlarda buna benzer bir kasma olmuyor Call of Duty'de bile

Anladım hocam. Gerçekten garip bir durum. İşlemci sürekli Ekran kartının üstünde çalışıyorsa bunun sebebini bulmak lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladım hocam. Gerçekten garip bir durum. İşlemci sürekli Ekran kartının üstünde çalışıyorsa bunun sebebini bulmak lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fakat nasıl? Önemli olan bu

Hocam PC'yi formatladım bütün Driver'larımı tekrardan temiz bir şekilde kurdum ardından oyuna girdim fakat yine de az biraz kasma sorunu vardı ayarlarla oynadım FreeSync açtım monitörden de açtım ve düzeldi şu anda 120 FPS'in altına düşmüyor. Monitörü ve oyunun ayarlarını kurcalayın tabii ondan önce bilgisayarı kontrol etmek gerekiyor.

Hocam PC'yi formatladım bütün Driver'larımı tekrardan temiz bir şekilde kurdum ardından oyuna girdim fakat yine de az biraz kasma sorunu vardı ayarlarla oynadım FreeSync açtım monitörden de açtım ve düzeldi şu anda 120 FPS'in altına düşmüyor. Monitörü ve oyunun ayarlarını kurcalayın tabii ondan önce bilgisayarı kontrol etmek gerekiyor.

Benim sorunum yok hocam. Konu sahibi arkadaşa yardımcı olmak için sormuştum. Teşekkürler bilgiler için. Umarım konu sahibi için yararlı olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı