Apex Legends oynanır mı?

Değeri bilinmiyor değil. İnsanlar PUBG Mobile'a anca sistem yetiştiriyorlar. Bilgisayara para yetirmenin gerekli olduğunu düşünmüyorlar. O yüzden böyle oyunları deneme şansı olmuyor. Zaten Apex Legends eski istemlerde düzgün performans vermiyor.
Ben de bu aralar aynı durumdayım. PUBG tekrar indiriyorum, sarmazsa APEX indireceğim. War Thunder'a da bakmayı düşünüyorum tekrardan, eskiden çok oynardım.
PUBG tekrardan denedim geçenlerde. Maçın %75'i bot. Rekabetçi girebilmek içinde o botlarda bilmem kaç maç atman gerekiyor. Tabikide bir daha oynamamak üzere sildim .

FPS sorunum olmasa oyanır GeForce NOW aldığım zamanlar oynuyorum ve cidden sarıyor. Ayrıca izlemesi de keyif veriyor.

Yine aynı mantıkla Dünya'da Warzone çok oynanan bir oyunken bizim ülkemizde neredeyse kimse oynamıyor. Yine aynı sebepler yüzünden.

Oynanır ama 150 saatten sonra artık birileriyle girmek lazım sıkıyor çok oynarsan Tom Clancy's Rainbow Six: Siege öneririm hiç sıkılmazsın ama en az Deluxe paketi al operatör açmak zordur.

Oynanır ama 150 saatten sonra artık birileriyle girmek lazım sıkıyor çok oynarsan Tom Clancy's Rainbow Six: Siege öneririm hiç sıkılmazsın ama en az Deluxe paketi al operatör açmak zordur.

Hocam R6 var fakat maalesef ondanda sıkıldım.

Apex oynanır. Hiç Fortnite oynamadıysanız bir şans verebilirsiniz yeni gelen modunda da yapı olmadığı için daha rahat alışabilirsiniz oynayabilidiğiniz zaman çok zevkli oyundur Fortnite.

Apex oynanır. Hiç Fortnite oynamadıysanız bir şans verebilirsiniz yeni gelen modunda da yapı olmadığı için daha rahat alışabilirsiniz oynayabilidiğiniz zaman çok zevkli oyundur Fortnite.

Hocam 2-3 ay kadar önce oynuyordum fakat yeni sezonlardan sonra oynamamaya başladım sanki bozuldu oyun.

Hocam 2-3 ay kadar önce oynuyordum fakat yeni sezonlardan sonra oynamamaya başladım sanki bozuldu oyun.

Bende chapter muhabbeti geldiğinden beri salmış durumdayım kaldırmıyor artık bilgisayar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…