Apex Legends Twitch'in İçinden Geçti!

366865

"Battle Royale yapmayanı dövüyorlar" zamanı içerisindeyiz mâlum. Titanfall'un dünyasında geçen Apex Legends Twitch yayın platformunda diğer oyunları ezdi geçti diyebiliriz. Fortnite gibi popüler bir oyunu bile izlenme bakımından geçen oyunun Black Ops 4 benzemesiyle oyuncuların kalbinde şimdiden taht kurdu gibi. :)
 
Reklamın faydası.

Zula Battle Royale çıkacak moruk. Artık paraşüte +6 basıp ışınlanırlar falan.
Bu akım fani, ölümü ani, bir tane daha çıkmasa n'olur yani?
Zula yapımcıları gelmesi beklenen yeni Türk oyunu Tactic Force korkusundan bütün silahlarının ücretini oyun içi para ile alma kararını aldı. :D
 
Battle Royale furyası senelerce gitmez umarım. Hikayesi ve özgün karakterleri olan oyunlar daha iyi. Hele Fortnite🤣 Tam bir saçmalık. Çocuk oyunu.
 
Şu an tüm yayıncılar deneme amaçlı oynuyorlar, ilerde bu kadar olacağını sanmıyorum. Oyunun gidişatına bağlı tabii.
Diğer çıkan oyunlar hakkında ben de öyle düşünürüm genelde. Ama bu oyunun oyuncuda yarattığı his farklı geliyor. Düşüş elbette olur ama unutulacak seviyeye inmez. Büyük bir kitle yine bu oyunda olabilir.
 
Şu bıktırıcı hissiyat veren online oyunlar yerine hikayeli oyunların gündemde konuşulacağı günler olucak mı acaba diye düşünümüyor değilim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı