Apex Legends vs. PUBG

Hangisi ?

  • Apex Legends

    Oy: 125 56,6%
  • PUBG

    Oy: 96 43,4%

  • Oy verenlerin toplamı
    221
Hayır alaksı yok. :) Demek istediğim fiyatı dolayısıyla oynayan kitle sayısı daha az. O yüzden ücretsiz ya da düşük ücretli diğer BR oyunları kadar popüler değil.
Dediğinizi anladım sadece varsayımlar üzerinden gittiğiniz için aklıma direk bu geldi. Sizi yermek yada rencide etmek amaçlı yazmadım :)
 
Bence artık battle royale oyunlarının hiç biri eğlenceli değil. Arma 3'ten beri her battle royale oyununu belli bir süre oynadım ve artık battle royale gördükçe midem bulanıyor. Bu oyunların içinde beni en çok eğlendiren Fortnite oldu çünkü diğer battle royale oyunlarından farklı olarak build sistemi vardı ve gerçekten yetenek istiyordu. Olayı çözüp iyi oynamaya başladıktan sonra aşırı eğlenceliydi fakat 1 sene oynadıktan sonra ondan da sıkldım. Eğer şuan bir seçim yapıcak olursam Apex derim çünkü Fortnite'ın hızlı oynanışı ile PUBG'nin gerçekçiliğinin birleşimi gibi bir oyun ve eğlenceli duruyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı