Apex Legends vs. PUBG

Hangisi ?

  • Apex Legends

    Oy: 125 56,6%
  • PUBG

    Oy: 96 43,4%

  • Oy verenlerin toplamı
    221
Pubg'nin grafikleri mobil oyun grafikleri gibi olduğu için hiç hoşuma gitmiyor, çok hantal bir oyun,deathcam bozuk, zaten optimizasyon sorunu oyun çıktığı günden beri var ve düzelmeyecek. Apex hoşuma gidiyor ancak server sorunu var şimdilik, ilerde çözüleceğini düşünüyorum, daha 1 hafta bile olmadı oyun çıkalı. Pubg ile direkt bi karşılaştırma yapmak şu an için imkansız ancak şu haliyle bile sanki pubg den bir adım önde.
 
Bedava bir oyun nasıl ayakta kalacak paramı basıyor bu adamlar?
Senin gibi insanlar oynamadıkça ayakta kalıyor zaten sıkıntı olmuyor. Koskoca EA Games'in ordan gelecek paraya o kadar ihtiyacı yok. Yaptığı oyunlar kendileri için deneyim ve referans oluyor. Arkasında Origins var.
Ve bilmediğiniz oynamadığınız oyunlar hakkında boş yorum atmayın.
 
Baya da keyif veren bir oyun. Pubg gibi adamı sinir etmiyor eğlendiriyor. Güzel oyun olmuş. Warface den sonra ikinci kez bir free bir oyun sevdim...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Peki normalden zor gözükmesi bir avantaj oluşturuyor mu?
Görünümden avantaj oluşturması P2W olduğu anlamına gelmez.
Sadece bir örnek benim onu zor görmem adamın avantajı olur.
Bu arada Fortnite P2W değil diyenler düşük donanım özelliklerine sahip kullanıcılar Fortnite'da daha yavaş ateş ediyor. İnternette araştırıp bulabilirsiniz.

Sadece iBlitcrank değil Jhin'in yeni kostümü çıktığında kırmızı isen üst mavi isen alt tarafı gösterdiği kısımdan biraz daha fazla alana işliyor. Sadece örnek verdim, bu hitbox olayı bug olayları 10'dan fazla kostümde oluyor. Seri maçımda karşıma hitboxu olan hero geldiği zaman işler öyle gitmiyor sinirleniyor çünkü haksız yere kaybediyorsun.
P2W ne demek biliyor musun?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı