Apex Legends vs. PUBG

Hangisi ?

  • Apex Legends

    Oy: 125 56,6%
  • PUBG

    Oy: 96 43,4%

  • Oy verenlerin toplamı
    221
Bu sosyalde bulunan insanları cidden anlamakta zorluk çekiyorum. ''Bu mu yoksa bu mu?'' sorusunun cevabı ''Hiçbiri, ikisi de değil'' gibi şeyler nasıl olabiliyor anlamıyorum. Gereksiz iletiden ceza yemiyor mu bu arkadaşlar?
Bence Apex daha güzel. PUBG bana göre sinir bozucu bir oyun.
 
Bence Fortnite. Pubg de oynadım Apex de oynadım ama 2 oyunda Fortnite da ki zevki yaşatmıyor. Fortnite da devamlı bir yenilik var, oyun içinde kendi aksiyonu var. Sezonu çabuk bitmesi oyuna yeniliklerin hızlı gelmesini ve sıkmamasını sağlıyor.
 
Karşılaştırmak için çok erken. Pubg şuan daha güncel daha verimli günlük kullanıcı sayısı daha fazla. Serverlar bazen çok saçmalıyor bu yüzden. Apeks daha çok kullanıcıyla tanıştığında neler olacak merak konusu. İçerik olarakta farklı oyunlar bence. Karşılaştırma illa yapılacaksa pubg ile değil fortnite ile yapılmalı. Pubg daha gerçekçi diğerleri ise uzay oyunları gibi olmuş.
Sizce hangisi daha eğlenceli ?

Sent from my BLA-L09 using Technopat mobile app
 
Gerçekçilik olduğundan dolayı PUBG'yi seçiyorum. Apex ise Fortnite'a nazaran çok daha iyi geldi bana. PUBG'den keyif almak için çok üst düzey sistem gerekiyor malesef.
 
Apex bence. En azından yarım saat loot yapıp koşup bir yerde dakikalarca bekledikten sonra 2 mermiye ölmüyorsun. Oyun baymıyor ve eğlenceli aynı zamanda rekabetçi.
 
Bence apex. Pubg aldım ve aldığıma pişman oldum bana göre değilmiş. Yani 100 kişinin bir haritaya düşüp birbirini öldürmeye çalışması ne kadar gerçekçi olabilir ki? Ancak oyun motoru biraz gerçekçilik vermeye çalışmış ve bana biraz zor geldi alışması ondan bıraktım oyunu. Apex de hem 60 kişi olmasından hem de aksiyonun daha fazla olmasından dolayı çok sevdim diyebilirim henüx sıkılmadım. Ve ayrıca ücretsiz olması da cabası. Ve ayrıca kostüm vs. almak için para harcamanız gerekmiyor. 26 lvl e ulaştım ve bir sürü kostüm silah kaplaması açıldı. Ancak oyunda biraz laglar oluşuyor. Herhalde 25 milyon oyuncudan dolayıdır. O da düzelirse mükemmel olur. Ve ayrıca pubg nin optimizasyonu :) Rx 580 ile ultra ayarlarda 60-90 arası ama çatışmalarda genelde 60 civarı. Apex de ise hiçbir ayarla oynamadım kendisi zaten en yükseğe çıkarmış. Az bir oc ile 90-100 fps arası taş çatlasa 70 leri görüyor.( çok fazla sis ve bomba atılınca) Yani sonuçta apex gayet iyi ve ciddi bir rakip.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı