Apex Legends'ın durumu

Calquter

Hectopat
Arkadaşlar bu oyun ilk çıktığında bayağı fazla oynuyordum. Sonradan BR oyunlarına karşı bir soğuma geldi ve BR oyunlarını bıraktım. Şu an Apex Legends'a tekrar dönmeyi düşünüyorum. Acaba oyunun durumu nasıl, daha iyi oldu mu? Oyuncu durumu ne? Oyunu hala oynayanlar veya yakın zamanda bırakanlar varsa ve cevap verirlerse çok sevinirim.

İlk çıktığında 2 ay boyunca sabah akşam oynadım. Son 1 aydır tekrar ara ara girip oynuyorum hala çok zevkli ve oyuncu sayısı çok.

Apex bana PUBG'den daha güzel geliyor.

Oyuncu sayısı çoksa gayet güzel. Bu arada bana da PUBG'den daha güzel geliyor. Ben oyunlarda pek gerçekçilik arayan birisi değilim. Sonuçta amaç eğlenmek ve gerçek hayatta yapamayacağım şeyleri oyunlarda yapmak zevk veriyor açıkçası. Yanıtınız için teşekkürler. 🙂

Oyuncu durumu iyi fakat eski tadı vermiyor. Harita değişimi pek hoşuma gitmedi fakat sen beğenebilirsin. Sormak istediğin soru varsa sorabilirsin.

Oyuncu sayısı geri dönmeme yetecek gibi duruyor. Eski tadı vermiyor demişsiniz bu sadece haritanın değişmesi ile alakalı mı yoksa başka bir sebebi var mı onu merak ettim açıkcası. Oyunu indirdikten sonra sorularım olursa yazarım. Yanıtınız için teşekkürler.

1 ay öncesine kadar akşamları giriyorduk arada, 5 oyundan 2 tanesinde server çöküyordu oyundan atıyordu tüm geçen zamanımız çöpe gidiyordu. Bıraktık :)

Aktif olarak oynuyorum. Halen çok hareketli. Twitch yayın listesinde genel de ilk beşte. İlk on aşağısına düşmüyor. İlk çıktığındaki ilgi yok. Bence bu çok iyi çünkü Fortnite'dan gelen baya bir küçük yaş kitlesi vardı. Ancak onlar istediklerini bulamayınca Fortnite'a geri döndüler. İlk başta onların ilgisini çekti çünkü CS:GO gibi veya PUBG gibi gerçek hayat grafikleri değil daha çok çizgi film karakteri gibi görselleri vardı ve en önemlisi ücretsizdi. (Titan Fall Evreni) Çok şükür geri gittiler. 😀 Sunucu sıkıntıları uzun zamandır yok. Gelişmek için veya keyif almak için 'aceu' veya 'shroud' oyuncularının yayınlarını izleyebilirsin.

Dün oynama fırsatı buldum ve hala oyun aynı zevki fazlasıyla verdi bana. Şöyle söyleyeyim hiç ara vermeden bi 2 - 2.5 saat oynamışımdır. Yeni harita benim çok hoşuma gitti. Atmosferi harika. Oyuna kozmetik bakımından yeni içerikler getirmişler sanırım. Adamlar gemiden atlayınca takla falan atıyor Caustic'in tuzağının üstünde gidiyor falan. Genel olarak oyun hala eski zevki veriyor ve yeniden dönmeyi düşünenler varsa hiç beklemesin derim. Yeni başlayacaklara da pişman olmayacaklarını garanti verebilirim. Cevap veren herkese teşekkürler. 🙂

Bende 1 haftadır oynuyorum. Zevkli bana göre oynayacaklar varsa arkadaş ekleye bilir. (KarmajenX)

Oyun aslında içinde küçük hikayeler barındırıyor. Haritalar da bu doğrultuda değişiyor. Sezon üçte gezegene düşen buz mekiği vardı ve bir çok yer buzla kaplıydı. Oyun hikayesinde kurgusal şirket olan Hammond Robotics tarafından gezegen hasat makinası kurulduğunu ve yer çekirdeğindeki lavları kullanarak enerji ürettiğini görebilirsiniz. Hatta lavları çıkarttığından dolayı buzlar da büyük oranda erimiş durumdalar.

Her karakterin de kendi hikayesi mevcut. Bu da bence oyuna ayrı bir güzellik katıyor.

Harita güncellemesi ile ilgili bilgi için: Season 4 Map Updates Explained

Sezonların küçük hikayeleri ile ilgili bilgi için: Apex Legends - Wikipedia

Karakterlerin hikayeleri ile ilgili bilgi için: Apex Legends - Characters- An Official EA Site

Arkadaşlar bu oyun ilk çıktığında bayağı fazla oynuyordum. Sonradan BR oyunlarına karşı bir soğuma geldi ve BR oyunlarını bıraktım. Şu an Apex Legends'a tekrar dönmeyi düşünüyorum. Acaba oyunun durumu nasıl, daha iyi oldu mu? Oyuncu durumu ne? Oyunu hala oynayanlar veya yakın zamanda bırakanlar varsa ve cevap verirlerse çok sevinirim.

Gayyet guzel sezon 4 geldj Sniper'ler Sniper mermi diye ayrildi sentiel Sniper geldi energy MAG'ler kaldirildi haa 3 Mart'ta dejaloot ve bir suru mod geliyor mesela dejaloot sistemindi suplybin actinginda level 4 zirh buldun ya bir dahaki el yine girdiginde o kutuda da ayni zirh olacak ve ayni silalar dejavu gibi.
Bende 1 haftadır oynuyorum. Zevkli bana göre oynayacaklar varsa arkadaş ekleye bilir. (KarmajenX)
Ps4 demi krdesim bende oynuyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı