Apex Pro Mini alınır mı?

Merhaba, normalde klavye değiştirme amacım yoktu fakat bu klavyeyi görünce aklıma girdi. Şu an purple switch Huntsman mini kullanıyorum ve geceleri çok ses çıkartıyor. Apex Pro mini almayı düşünüyorum ama internette, Reddit gibi yerlerde klavyenin kendi kendine bir sürü tuşa basması gibi sorunlar yaşayan ve çözüm bulamayan birçok kişi gördüm. Bu sebepten ötürü bende biraz ön yargı oluştu. Alsam sorun yaşar mıyım bu klavye ile?
yaklaşık 4 aydır kullanıyorum cidden çok rahat ve kullanışlı bir klavye henüz hiçbir sorunla karşılaşmadım almanı öneririm

Trendyol 3500₺'ye kablolu, 4000₺'ye kablosuz olanını satıyor alınır.
Sorun yaşasanız bile garanti ile halledilir zaten. Yurtdışı ürünü değil sonuçta.
Evet ben de iki gün önce trendyoldan 3500 tl ye sipariş ettim. Dün geldi. Gerçekten bambaşka ve mükemmel bir deneyim, daha önce kullandığım hiç bir klavye bu kadar hızlı değildi. İki gündür yoğun kullanım altında bir sorununu görmedim.Umarım hep böyle devam eder:D

Hocam 3 gun icinde alacagim, performansi nasıl veya herhangi bir sorun yasadiniz mi?
Performansı çok hoşuma gitti beklediğimden daha iyi, RGB'si de gayet güzel ben aldıktan sonra beyaz keycapler taktım duruşu 2 kat güzelleşti. Aktivasyonu 0.1'e aldığımda o kadar hassaslaşıyor ki oyun oynarken farketmeden elimin altında olan tuşlara basıyorum. Rapid trigger özelliğini de hiç kullanmadım fakat o da güzel çalışıyor sadece alışmak gerekli. Yabancılarda gördüğüm kendi kendine basma durumunu yaşamadım. Yazılımı da kullanışlı ve güzel. Benim eski klavyem Huntsman Mini Purple switch olduğu için çok ses çıkartıyordu, bu klavyeye geçiş amaçlarımdan biri de daha az ses çıkarmasıydı aslında o taraftan da memnunum sesi güzel klavyenin. Razer tarafında klavyede eksik olan tuşları istediğin tuşla değiştiremiyordun, mesela yukarı yön tuşu için FN+I gibi. SteelSeries ise bu tuşları istediğin tuşla değiştirme imkanı vermiş yani istersem yukarı yön tuşunu istediğim bir tuşa atayabiliyorum. Bu sayede Razer kullanırken alışık olduğum tuşlara göre ayarladım bu da benim için bir artı daha oldu.

Performansı çok hoşuma gitti beklediğimden daha iyi, RGB'si de gayet güzel ben aldıktan sonra beyaz keycapler taktım duruşu 2 kat güzelleşti. Aktivasyonu 0.1'e aldığımda o kadar hassaslaşıyor ki oyun oynarken fark etmeden elimin altında olan tuşlara basıyorum. Rapid trigger özelliğini de hiç kullanmadım fakat o da güzel çalışıyor sadece alışmak gerekli. Yabancılarda gördüğüm kendi kendine basma durumunu yaşamadım. Yazılımı da kullanışlı ve güzel. Benim eski klavyem Huntsman mini purple switch olduğu için çok ses çıkartıyordu, bu klavyeye geçiş amaçlarımdan biri de daha az ses çıkarmasıydı aslında o taraftan da memnunum sesi güzel klavyenin. Razer tarafında klavyede eksik olan tuşları istediğin tuşla değiştiremiyordun, mesela yukarı yön tuşu için FN+ı gibi. SteelSeries ise bu tuşları istediğin tuşla değiştirme imkanı vermiş yani istersem yukarı yön tuşunu istediğim bir tuşa atayabiliyorum. Bu sayede Razer kullanırken alışık olduğum tuşlara göre ayarladım bu da benim için bir artı daha oldu.

Yarin sipariş vereceğim umarim sıkıntı yasamam, sana da hayirli olsun. Bu arada gozume carpti ekipman olarak hala eski klavyen yaziyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı