Performansı çok hoşuma gitti beklediğimden daha iyi, RGB'si de gayet güzel ben aldıktan sonra beyaz keycapler taktım duruşu 2 kat güzelleşti. Aktivasyonu 0.1'e aldığımda o kadar hassaslaşıyor ki oyun oynarken fark etmeden elimin altında olan tuşlara basıyorum. Rapid trigger özelliğini de hiç kullanmadım fakat o da güzel çalışıyor sadece alışmak gerekli. Yabancılarda gördüğüm kendi kendine basma durumunu yaşamadım. Yazılımı da kullanışlı ve güzel. Benim eski klavyem Huntsman mini purple switch olduğu için çok ses çıkartıyordu, bu klavyeye geçiş amaçlarımdan biri de daha az ses çıkarmasıydı aslında o taraftan da memnunum sesi güzel klavyenin. Razer tarafında klavyede eksik olan tuşları istediğin tuşla değiştiremiyordun, mesela yukarı yön tuşu için FN+ı gibi. SteelSeries ise bu tuşları istediğin tuşla değiştirme imkanı vermiş yani istersem yukarı yön tuşunu istediğim bir tuşa atayabiliyorum. Bu sayede Razer kullanırken alışık olduğum tuşlara göre ayarladım bu da benim için bir artı daha oldu.