Arkadaşlar merhaba bugün SteelSeries GG de klavyeme Update geldi fakat böyle kalıyor ve ışıkları yanmıyor. Bilgisayarı kapatıp açtım, USB sök tak yaptım, uygulamayı sildim yükledim. Klavyeyi sıfırladım ama olmuyor.
Hocam merhaba çözdünüz mü acaba? Bir de bende şöyle bir sorun var SteelSeries Engine'ye girdiğimde Prism kısmına girdim RGB renk yaptım sonra klavyeye girdiğim renk değiştiremedim karışık bir durum.
Merhaba. Apex Pro TKL Wireless aldım. İlk başta güncellemeden sonra wireless olarak görmedi. Şimdi gördü ancak RGB'yi değiştiremiyorum kendiliğinden yanıyor müdahale edemiyorum. Ne yapmalıyım?
Merhaba. Apex Pro TKL Wireless aldım. İlk başta güncellemeden sonra Wireless olarak görmedi. Şimdi gördü ancak RGB'yi değiştiremiyorum kendiliğinden yanıyor müdahale edemiyorum. Ne yapmalıyım?