Daha fazla
bağlantı sorunları vs sıkıntı olurmu acabaKesinlikle wireless almalısın.
Hocam bence 1400 tl ek olarak vermektense 1 tane port daha kullanırım. Sonuçta kullanımı da çok fazla etkilemiyor. Klavye özellikleri değişmiyor, bir de klavye ağır bir klavye sürekli oynamasından da şikayetçi olmayacaksınız.hocam kablolu 5100 civarı kablosuz 6500
Bağlantı sorunları vs sıkıntı olur mu acaba?
Görmedim ve bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Eğer öyle olursa değişim talep edersiniz zaten.bağlantı sorunları vs sıkıntı olur mu acaba
peki hocam pc de wirelees özelliği yoksa klavyeden çıkan adaptörlemi bağlantımı sağlıyoruz?Görmedim ve bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Eğer öyle olursa değişim talep edersiniz zaten.
Evet.peki hocam pc de wirelees özelliği yoksa klavyeden çıkan adaptörlemi bağlantımı sağlıyoruz?
Benim merak ettiğim kablolu olanın kablo mesafesi bir de kablosuz olanı kablolu şekilde kullanırsam aynı parlaklıkta ışık ve performans alabilir miyim? Yani benim istediğim şey kablosuz versiyonu ara sıra kablosuz kullanmak masada olduğu zaman kablolu şekilde kullanmak ne diyorsunuz hangisi mantıklı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.