Apex Pro TKL vs Apex Pro TKL Wireless

hocam kablolu 5100 civarı kablosuz 6500
Hocam bence 1400 tl ek olarak vermektense 1 tane port daha kullanırım. Sonuçta kullanımı da çok fazla etkilemiyor. Klavye özellikleri değişmiyor, bir de klavye ağır bir klavye sürekli oynamasından da şikayetçi olmayacaksınız.

Benim merak ettiğim kablolu olanın kablo mesafesi bir de kablosuz olanı kablolu şekilde kullanırsam aynı parlaklıkta ışık ve performans alabilir miyim? Yani benim istediğim şey kablosuz versiyonu ara sıra kablosuz kullanmak masada olduğu zaman kablolu şekilde kullanmak ne diyorsunuz hangisi mantıklı?

Benim merak ettiğim kablolu olanın kablo mesafesi bir de kablosuz olanı kablolu şekilde kullanırsam aynı parlaklıkta ışık ve performans alabilir miyim? Yani benim istediğim şey kablosuz versiyonu ara sıra kablosuz kullanmak masada olduğu zaman kablolu şekilde kullanmak ne diyorsunuz hangisi mantıklı?

Yani bu soruya cevap verebilmek tuhaf çünkü tam cevabı daha bende bilmiyorum fakat biraz deneyimlerim'den bahsedeyim. Bende Apex Pro TKL Wireless var. Ve kullanımı hissiyatı vesaire bayağı iyi klavye güncelleme vesaire alıyor profiller arası geçiş vesaire yapabiliyoruz. Fakat bu fiyata göre sunduğu renklendirme skalası çok az. Onun dışında klavyeyi kablosuz olarak kullanmayı seviyorsanız alabilirsiniz kablolu ile arasında tepki farkı yok. Yani varsa bile gram hisettirmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı