Apex Pro TKL vs Apex Pro TKL Wireless

Yani bu soruya cevap verebilmek tuhaf çünkü tam cevabı daha bende bilmiyorum fakat biraz deneyimlerim'den bahsedeyim. Bende Apex Pro TKL Wireless var. Ve kullanımı hissiyatı vesaire bayağı iyi klavye güncelleme vesaire alıyor profiller arası geçiş vesaire yapabiliyoruz. Fakat bu fiyata göre sunduğu renklendirme skalası çok az. Onun dışında klavyeyi kablosuz olarak kullanmayı seviyorsanız alabilirsiniz kablolu ile arasında tepki farkı yok. Yani varsa bile gram hisettirmiyor.

Amazon'da 5000 TL şu anda Wireless modeli sanırım onu alacağım. Peki siz hangi fareyi kullanıyorsunuz bir de sizin klavye de RGB ile ilgili bir sıkıntı var mı?

Amazon'da 5000 TL şu anda Wireless modeli sanırım onu alacağım. Peki siz hangi fareyi kullanıyorsunuz bir de sizin klavye de RGB ile ilgili bir sıkıntı var mı?
Evet klavye ing fakat tuhaftır ki 2 adet tuş bulunuyor klavyede biri / diğerinde hatırlamıyorum. bunların renkleri kafasına göre ayarlıyorum sonra bir bakıyorum kendi isteklerine göre takılıyor klavyenin ufak da olsa kenarlardan içi gözüküyor bilmiyorum bu sorun tek bendemi var. Onun dışında klavyeden çok memnunum yani Omni point switch vesaire baya iyi hissettiriyor.

Mouse a gelecek olursak Ninjutso sora wireless kullanıyorum aşırı memnunum zaten elinize aldığınızda bir top kek ağırlığı ya var ya yok 45 g olması lazım yanlışım yoksa şarj süresi olsun bağlantı aygıtı, aygıtın kablosu olsun herşeyi ile iyi bir ürün ürün 85 dolar olması lazım Tr de satışı var ben 2300 civarına almıştım. Yanında ayriyeten glorious model o almıştım.
Siz sormadan soyliyeyim.belki kulaklik arayışı içerisindesinizdir. Logitech G733 kullanıyorum.bir sorunla karşılaşmadım fakat tek ekşisi şarj çok çabuk gidiyor. Veya ben fazla oynuyorum bilmiyorum :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı