Apex'te Heirloom çıkmıyor

YEaRS

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar oyunda yaklaşık 1300+ saatim var daha bu zamana kadar 1 kere bire heirloom çıkmadı ya; ben de biliyorum çıkınca bir şeye yaramayacağını ama insan görüyor özeniyor, ne taktikler denesem de 1 tane bile düşmedi bu bir hata mı yoksa şansızlığım mı? 1300 saatten bahsediyorum.

Heirloom'un saatle bir alakası yok ki. Normal kutulardan çıkma şansı aşırı düşük ama belli bir sayıda açınca %100 düşme gibi bir olay eklemişlerdi sanki.

Heirloom'un saatle bir alakası yok ki. Normal kutulardan çıkma şansı aşırı düşük ama belli bir sayıda açınca %100 düşme gibi bir olay eklemişlerdi sanki.
500 kutu açtıktan sonra %100 garanti. Benim 800 saatim var 1 tane çıkmadı millete 10. saatte cikiyor...

Biliyorum saatle alakası olmadığını ancak 1300 saate o kadar fazla kutu açtımki kaç kere para yatırdığımı bile hatırlamıyorum yine de çıkmıyor acaba bendemi var yoksa oyundamı anlamıyorum.

Bende öyle biliyorum. Benim 550 saatim var ama 250-300'lerde çıkarmıştım bir kere.

Şans işi ya gelmiyor bana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı