mfurkanerol
Hectopat
Öncelikle "Apnana" Android ve IOS uygulamasıdır. Bu program ile "Nana" biriktiriyorsunuz ve bu Nanalar ile Steam, Amazon, Itunes, Paypal, Google Play'e para yüklüyorsunuz(Nanaları, video izlemekle, Facebook ve Twitter'da bu uygulamayı beğenerek, takip ederek ve Android market veya IOS'tan oyun indirerek kazanıyorsunuz. 280.000 Nana Steam'de 20$ oluyor. Ve Playstation veya XBOX'a sahipseniz belirli uygulamaları da bedava alabilirsiniz. Ve invitation kodunu girerek hem siz 2.500 Nana kazanmış olursunuz hem de bu kodun sahibi...)              
Benim invitation kodum ise: m7024460 lütfen çekinmeden yazın . Bu kodu uygulamaya girdikten sonra "Get Nanas" adlı yere tıklayıp ve orada boşluğa(Hani "Other's Invitation Code..." yazan yere...)benim invitation kodumu yazıp "Enter" butonuna basarsanız hem ben 2.500 Nanas kazanırım hem de siz. Ancak kodu yazabilmek için 15.000 Nanas'a sahip olmalısınız.(Oyun indirin 5-6 tane 15.000 Nanas olur.) Hatırlatayım benim kodum: m7024460 Siz de kodunuzu aşşağı yazın
. Bu kodu uygulamaya girdikten sonra "Get Nanas" adlı yere tıklayıp ve orada boşluğa(Hani "Other's Invitation Code..." yazan yere...)benim invitation kodumu yazıp "Enter" butonuna basarsanız hem ben 2.500 Nanas kazanırım hem de siz. Ancak kodu yazabilmek için 15.000 Nanas'a sahip olmalısınız.(Oyun indirin 5-6 tane 15.000 Nanas olur.) Hatırlatayım benim kodum: m7024460 Siz de kodunuzu aşşağı yazın  Tabii ki bu uygulamaya kayıt olmanız gerekli.
 Tabii ki bu uygulamaya kayıt olmanız gerekli.

Benim invitation kodum ise: m7024460 lütfen çekinmeden yazın

Son düzenleme: