Jacopn1 Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 16:47 #1 Merhaba. 2 hafta önce Duolingo Pro 1 haftalık ücretsiz denemesi başlatmıştım. Ardından iptal ettiğimde olmadı ve dün kitap almak için kartıma para yatırdım. Bugün gördüğümde ise App Store karttan 900 lira çekmiş. Bunu iadesi olur mu acaba? Dosya Ekleri IMG_1983.png 116,5 KB · Görüntüleme: 18
Merhaba. 2 hafta önce Duolingo Pro 1 haftalık ücretsiz denemesi başlatmıştım. Ardından iptal ettiğimde olmadı ve dün kitap almak için kartıma para yatırdım. Bugün gördüğümde ise App Store karttan 900 lira çekmiş. Bunu iadesi olur mu acaba?
Çözüm UtkuG Çarşamba 17:00 Üstteki arkadaş yanılıyor. Böyle durumlarda Apple iade yapıyor. Bu sitedeki adımları takip edin.
KS KS Jacopn1 Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 22:35 #11 UtkuG dedi: 31 Temmuz'da iade talebi oluşturmuşum, 1 Temmuz'da onaylanmış. Ondan sonrası bankaya bağlı. Genişletmek için tıkla... 1 Eylül mü demek istemiştin hocam? Artı 0 Eksi
UtkuG dedi: 31 Temmuz'da iade talebi oluşturmuşum, 1 Temmuz'da onaylanmış. Ondan sonrası bankaya bağlı. Genişletmek için tıkla... 1 Eylül mü demek istemiştin hocam?
UtkuG Kilopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 158 Çözümler 3 Perşembe 01:20 #12 Jacopn1 dedi: 1 Eylül mü demek istemiştin hocam? Genişletmek için tıkla... Evet, yanlış yazmışım. Artı 0 Eksi
KS KS Jacopn1 Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 16:03 #13 UtkuG dedi: Evet, yanlış yazmışım. Genişletmek için tıkla... İade edilmiş ama hesapta gözükmüyor sonda düşer herhalde? Artı 0 Eksi
UtkuG dedi: Evet, yanlış yazmışım. Genişletmek için tıkla... İade edilmiş ama hesapta gözükmüyor sonda düşer herhalde?
UtkuG Kilopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 158 Çözümler 3 Perşembe 17:11 #14 Jacopn1 dedi: İade edilmiş ama hesapta gözükmüyor sonda düşer herhalde? Genişletmek için tıkla... Bankaya bağlı, bir kaç güne gelir paran. Artı 0 Eksi
Jacopn1 dedi: İade edilmiş ama hesapta gözükmüyor sonda düşer herhalde? Genişletmek için tıkla... Bankaya bağlı, bir kaç güne gelir paran.