App Store'daki Minecraft'a 65 Lira verilir mi?

Minecraft 60TL'de etmez 80TL de etmez 280TL vermiş biri olarak söylüyorum.

Verilmez hocam. Ben vermiştim eskiden ama karıştırmayın orayı (PC'den almıştım) :D

PC versiyonuna kesinlikle verilir 8 yıllık bir oyuncusu olarak söylüyorum ne yaptığınıza bağlı. Eğer tek Survival falan atarsan verilmez zaten crackli al daha mantıklı. Eğer PvP atarım diyorsan çok eglenceli oluyor minemen club, Hypixel, lunar gibi sunucularda oynarım diyorsan alınır. Arkadaşlarla Hypixel oynamak ayrı bir zevk zaten. Bunlar benim fikrim zevk meselesi sonuçta şimdi boş boş bana hahaha atan arkadaşlar olur diğerlerinin fikrine saygı göstermeyerek.
 
Şu piyasada Minecraft’tan fazla değecek bir oyun yok bence. Bir oyunu badiren 100 saatten fazla oynanır. Fakat Minecraft belki 1000 saat bile oynanır. Ama mobilde kontroller ve mod desteği olmaması yüzünden etmeyebilir. Fakat Java 200 TL değer.
 
60TL'ye daha güzel şeyler alınabilir Fallout 4 GOTY Edition alınır BioShock bundle falan falan. Minecraft popüler olduğu için pahalı. 20TL eder.

20TL etmez bence çünkü oyuna sadece dışından bakmayın girin bi' Hypixel'e bedwarsta ustalaşın o zaman bakalım 20TL eder mi?
 
2013'ten beri oynuyorum girmediğim servermi kaldı :d CubeCraft eggwars güzel oluyordu oda 1.12.2ye geçti PvP bozuldu. Minecraft eskiden güzeldi.

Eskiden daha da güzeldi demek daha doğru olabilir şu an da mükemmel Hypixel'in yeni getirdiği güncellemelerle ama 1.9 PvP'si bozuldu o kesin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı